Samarbeta med mig

Vad roligt att du är intresserad av att samarbeta med mig. Fina Christina är en blogg som fokuserar mycket på det vardagliga livet tillsammans med familjen. Här ryms också mina intressen som är mycket handarbete, läsning, besöka loppisar och att pröva olika nya recept i köket.

Läs mer: Mer om Christina

Vem är min läsare?

Majoriteten av de som kikar in här hos mig är kvinnor i åldern 25-34 år, men här finns också yngre och äldre kvinnor. De flesta är, liksom jag, mamma till ett eller flera barn i åldern 0-6 år. De är mestadels bosatta i Österbotten men här finns också besökare från övriga delar av Finland.

Känslan är en klassisk, välorganiserad och genomtänkt hemmablogg.

Enkät bland läsare hösten 2019

Bloggen har ungefär 1600 unika besökare per månad och 3500-4500 unika sidvisningar enligt Google Analytics september 2020. Till bloggen hör också ett aktivt och växande instagramkonto, finachristinas. Kontot uppdateras dagligen med bilder i flödet samt rörligt material och bilder i story.

Det här är viktigt för mig gällande samarbeten

Jag gör samarbeten med seriösa företag som har en målgrupp som passar mig och mina kanaler. Det som är viktigt för mig när jag gör samarbeten är ärlighet och att tjänsten eller varan passar mig och min målgrupp.

Mina läsare ser mig som en ärlig och familjär person med välskrivna inlägg. Vid eventuella samarbeten sätter jag stor vikt vid att alla parter ska vara nöjda och få ut mesta möjliga av samarbetet.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av er!

Back to top