Mer om Christina

Hej! Vad trevligt att just du hittat hit till mig. Jag hoppas att du ska trivas här på bloggen. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor, respons eller vill prata. Du når mig genom att skicka ett mail till info@finachristina.fi.

Foto: Rebecka Hägert Photography

Vem är Christina?

Mitt namn är Christina och jag är 31 år gammal. Jag bor med min sambo, vår dvärgschnauzer Doris samt vår son Einar (född 03/2019) i en liten by i Korsholm. Till vardags arbetar jag som lärare inom småbarnspedagogik, ett utmanande och intressant arbete. Hösten 2020 gick jag tillbaka i jobb på deltid och den övriga tiden spenderar jag hemma med vår son.

När jag inte arbetar så tycker jag om att läsa böcker, röra på mig, handarbeta, besöka loppisar, umgås med familj och vänner samt stöka i köket nu som då. En del av min vardag och fritid får ni ta del av här i bloggen.

Bloggen Fina Christina

Den här bloggen skapades redan 2013 och då var inriktningen mer en vardags/lifestyleblogg. Hösten 2018 var det så mycket på gång i mitt liv att jag då valde att sätta bloggkarriären på hyllan. För att återuppta den i januari 2019 med en ny inriktning, blivande mamma. Sen dess har bloggen växt och förändrats och idag riktar jag in mig på att försöka dokumentera vår vardag med en ett-åring och livet på den österbottniska landsbygden.

Här får du läsa om föräldraskap och en nybliven mammas vardag. Jag är kanske lite arbetsskadad efter 7,5 år  inom småbarnspedagogiken och förskolan. Så förutom att skriva om vår vardag tycker jag också om att fundera på föräldraskap på ett mer allmänt plan.

Att vara kreativ är bland det roligaste jag vet och jag älskar att handarbeta. Jag pysslar, skriver och fotograferar också när tid och inspiration finns. Med mina kreativa inslag i bloggen vill jag visa dig att kreativitet kommer i olika former och att det sist och slutligen är ganska enkelt.

Fina Christina på sociala medier

Jag rekommenderar att du gillar bloggens facebooksida för att inte missa mina inlägg. Jag finns också på instagram och där hittar du mig genom att söka på @finachristinas

Jag hoppas att du ska hitta något intressant och att du vill följa oss på den här resan. Ha det gott och klicka gärna på hjärtat om du hittar något inlägg du gillar extra mycket!