Mer om Christina

Hej på dig och välkommen till mig. Här på sidan hittar du en 31-årig småbarnsmamma som heter Christina. Jag bor tillsammans med min sambo, vår son och dvärgschnauzern Doris i en liten by på landsbygden i Korsholms kommun, Finland. Till vardags arbetar jag inom småbarnspedagogiken som lärare, just nu deltid och resterande tid är jag hemma med sonen.

I flera år nu har mitt intresse för handarbete och pyssel ökat. Jag lärde mig sticka för ca. 7 år sen och har även gått kurser i lettering. Under min tid som hemmamamma växte också ett intresse för matlagning och bakning fram. Så det är såna grejer jag fyller min egna tid med. Jag tycker också mycket om att läsa och besöker gärna loppisbutiker här i nejden för att göra olika sorts fynd.

Bloggen Fina Christina

Den här bloggen skapades redan 2013 och har under årens lopp främst handlat om vardagen och livet i största allmänhet. Jag har alltid tyckt om att skriva och har lätt för att uttrycka mig i text. Länge har jag funderat på vilken sorts riktning bloggen nu ska få ta, jag är inte längre lika bekväm i att dela med mig av småbarnslivet som jag var när sonen var riktigt liten. Även om det är en stor del av livet så har jag valt att sätta det åt sidan. Istället vill jag lyfta fram det som är jag, utanför rollen som mamma och pedagog.

Jag vill ta dig med på en resa genom kreativitet och att våga pröva nya saker. Det kan handla om en ny kreativ teknik eller ett nytt spännande recept. Här hos mig kommer mina intressen att få ta allt mera plats och ibland får ni en glimt in i mitt vardagsliv också.

Min största förhoppning är att du ska gilla det du ser och läser här hos mig. Oavsett om du bara är på genomresa eller om du är en läsare som hängt med länge.

Vill du komma i kontakt med mig så gör du det enkelt genom att maila info@finachristina.fi.

Back to top