Mindre stress med adventsstädning

Förra helgen började jag adventsstäda, några dagar före satte jag mig ner och gjorde upp en adventsstädlista. På många håll läser jag att du inte ska behöva känna en stress med att städa hemmet i topskick inför julen. Att du knappast firar jul i grovkökets…

Read more

Möblerar om i lillprinsens rum

Typiskt mig att få ett infall att möblera om i sonens rum ungefär 20 minuter innan våra vänner kommer på den inbokade lekträffen. Vilken tur att han varken har särskilt många möbler eller leksaker ännu. Så själva möbleringen gick snabbt att åtgärda. Jag tröttnade helt…

Read more

Att hitta ett hem i ett hus

Igår eftermiddag, strax innan det första åskvädret drog över oss, satte jag igång dammsugaren och blandade såpavatten till golvtorket. Det var dags att städa. En lagom passlig syssla så där när man inte vet om det ska regna eller om solen ska skina. I min…

Read more

En drömträdgård tar form

Terrassen är klar och det projektet har vi officiellt kryssat av vår lista över göromål för gården. Då är det ju dags att börja fundera över följande projekt. För med ett hus så tar inte projekten och göromålen slut. Det tror jag nog alla husägare…

Read more

Back to top