Mitt hem är min borg

Jag lever ut min dröm om att rädda ett gammalt ödehus och restaurera det genom kontot husprataren på instagram. För en tid sedan la hon upp ett inlägg där hon inledde på följande sätt. ”Mitt bästa tips för att trivas i sitt hem är att…

Read more

Mindre stress med adventsstädning

Förra helgen började jag adventsstäda, några dagar före satte jag mig ner och gjorde upp en adventsstädlista. På många håll läser jag att du inte ska behöva känna en stress med att städa hemmet i topskick inför julen. Att du knappast firar jul i grovkökets…

Read more

Möblerar om i lillprinsens rum

Typiskt mig att få ett infall att möblera om i sonens rum ungefär 20 minuter innan våra vänner kommer på den inbokade lekträffen. Vilken tur att han varken har särskilt många möbler eller leksaker ännu. Så själva möbleringen gick snabbt att åtgärda. Jag tröttnade helt…

Read more

Att hitta ett hem i ett hus

Igår eftermiddag, strax innan det första åskvädret drog över oss, satte jag igång dammsugaren och blandade såpavatten till golvtorket. Det var dags att städa. En lagom passlig syssla så där när man inte vet om det ska regna eller om solen ska skina. I min…

Read more

Back to top