DIY: Ampel i makramé

ampel i makramé

Förra helgen skred jag äntligen till verket och knöt ihop en ampel i makramé. Den allra enklaste ampeln, men den passar mitt behov perfekt. Länge har jag sökt antingen en passlig ytterkruka eller en färdig ampel. Men så snubblade jag över inspiration på Pinterest och prövade knyta av restbanden som lämnade från väggbonaden.

Samtidigt som jag knöt min ampel i makramé så plockade jag fram kameran och filmade hela processen. Dels för att spara som minne åt mig själv, men också för att inspirera andra. Till den här enkla amplen behöver du varken ringar eller pärlor. Det räcker med den ytterkruka som ska hänga i ampeln samt en del band. Varsågod, här hittar du videon.

Fick sån beslutsångest över om jag skulle dela videon på IGTV eller youtube, så jag bestämde mig för att dela den på båda ställena. Blev samtidigt också lite taggad på att göra fler videos men känner att jag behöver inspiration isåfall. Vilken form av videos skulle du vilja se?

+6

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top