Tack för mig!

Jag har funderat och jag har tänkt! Vänt och vridit på detta en massa gånger. Samtidigt som jag konstaterat en grej; jag är för vanlig. Inget mig emot alls. Men att hålla uppe en kreativ blogg är inget för mig längre. Jag har flera idéer men gnistan finns inte där. Det känns som att de saker jag publicerar här så har någon annan skrivit om tidigare. Varför då uppfinna hjulet på nytt?

Så, nu har jag bestämt mig. Från och med idag kommer det inte publiceras fler nya inlägg här inne hos Fina Christina. Ja, jag lägger ner bloggen! När grejer tar mer energi än de ger i livet så då är det dags att se över dem och ändra riktning. Min dröm om ett inspirerande kreativt nätverk kommer att förbli en dröm. Men hem, familj och arbete så räcker tiden inte till så mycket mera. Särskilt inte till stora utsvävande egna projekt.

Jag kommer också ta en paus från instagram, jorda mig själv och hitta det som är jag. Min väg här i livet. Göra saker för mig och inte bara för att tänka att någon annan kanske behöver veta det här eller någon annan kan behöva tips och inspiration om den här grejen.

Bloggen kommer ligga uppe ett tag till, så du kan återvända hit ifall det är något som du är intresserad av. Jag vill tacka dig som hängt här hos mig! Det har varit roliga år. Men nu får det (på riktigt) vara bra för min del! Tack och förlåt!

+18

You Might Also Like

3 Comments

  1. Anki

    Oj nej va synd, det har varit så roligt att läsa din blogg. Hoppas du kommer tillbaka ❤️

  2. Tidstjuven

    Nämen! 😔 Ledsamt att läsa att du lägger ner bloggandet. Jag tycker inte alls att du ”uppfinner hjulet på nytt” här på din blogg, utan har alltid gillat att läsa om vad du tänker, gör och hittar på. Men jag har förstås full förståelse för ditt beslut. Man ska göra så som det känns rätt i hjärtat. ❤️ Ha det så fint och hoppas att vi ses i svängarna! Tack för en fin blogg.

Leave a Reply

Back to top