Vad jag vill sticka 2021

Det kliar i mina handarbetsfingrar och det snurrar i huvudet av projekt jag vill ta tag i. Varje vecka hittar jag mig själv grävandes i korgarna med garn. Ja, jag plockade till och med fram nystan för att påbörja ännu ett par strumpor. Strumpor eller vantar stickar jag när jag vill sticka något, men inte riktigt vet vad. Det går av sig själv hela den stickprocessen.

Under förra året började jag bokföra mina stickade alster. Jag räknar till 17 färdigställda stickprojekt. Av dessa projekt är 5 stycken stickade åt mig själv. Några alster är presenter och några stickade åt Einar. En ganska lagom samling stickningar ändå. Det sista som kom av stickorna var en Easy chunky sweater som jag hållit på med nästan hela hösten. Alltid strandade projektet på att den ena garnsorten tog slut. Men lagom till nyårshelgen blev också den tröjan klar.

Stickprojekt för 2021

Just nu sitter jag och räknar icke, picke, pöö mellan två olika koftor. Jag vill sticka en längre kofta åt mig själv och det står mellan Meet the sun och Cosy Josie, båda från Drops. Sen har jag också sneglat lite på mönster från Petite Knit men ännu inte bestämt mig.

Något som jag vet att blir av är matchande höstlätt/sommarlätt åt hela familjen. Behöver bara bestämma vilken färg tröjorna ska bli. Vilket verkligen inte är det lättaste. Nå, redan att sticka en kofta åt mig själv samt börja på med någon av Victorias tröjor så gör ju att jag har hela våren räddad där. Där emellan ska det antagligen stickas vantar och strumpor också. Nu ska jag räkna icke, picke, pöö klart och sen blir det en sväng via garnbutiken.

+6

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top