Den hektiska veckan nådde sitt slut

Söndag och en väldigt intensiv vecka är till ända. Det har varit program 3 av 5 vardagskvällar och de andra två kvällarna har jag bara velat sitta ner och slappna av. Jobbdagarna kräver sitt och när kvällsrumban är över här hemma så finns det inte mycket vettigt kvar i den här skallen. Det sköna med att ha ledig onsdag nu under våren är helt klart att jag lär mig uppskatta helgerna bättre.

Vi har en lugn helg och framför allt lugn dag här hemma hos oss. Lillprinsen är inte riktigt i skick, igår fick han plötsligt feber och har sovit massor. Varken hostar eller snorar så jag undrar om det månne är tänder på g. Han har börjat matvägra också och det har han gjort förr när tänderna är på väg upp. Som tur har ändå hans humör varit rätt bra så vi har kunnat pyssla på med en del småsaker här hemma. Någon utevistelse lär det inte bli för oss idag, men kanske jag drar till med en hundpromenad, eller en promenad helt själv senare.

Det är inte bara jag som gläds åt solen som visar sig idag. Jag kan nästan ana hur grönväxterna på fönsterbrädet i köket sträcker på sig lite extra. Imorse fick jag nog och gallrade bort några stackare som inte överlevt vintern. Så nu är det för en stund lite mera plats där, tills jag börjar med sticklingar igen från palettbladen.

På tal om pyssel, har faktiskt fotat och filmat lite pyssel idag. Så det lär dyka upp här och på instagram så småningom. Åtminstone ett av pysslen, få se huruvida mina filmsnuttar blev tillräckligt bra för att knåpa ihop en makraméfilm. Nå, om inte annat så får ni se bilderna jag tog på min senaste makraméskapelse. Något jag tänkt på länge blev till efter att jag letat inspiration ett tag.

Dags att dricka dagens tredje kopp kaffe och krypa upp i soffhörnet tillsammans med sambon en stund. Ta tillvara lite tillsammanstid. Ha en fin söndag och en bra start på veckan!

+4

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top