En uppdatering från vår ”nya” vardag

Så var den första hela veckan med vår nya vardag avklarad. Jag har gått upp i arbetstid så från två lediga dagar har jag numera bara en. Böt dessutom ledig dag så nu under våren så är jag alltid ledig på onsdagar. Känns helt okej att få en hemmadag mitt i veckan, dessutom lär jag uppskatta fredagarna lite mera.

Ny vardag & nya rutiner

Här hemma har vi fått köra in lite nya rutiner i systemet också. Särskilt när det gäller matlagningen. Nu när jag matplanerar så blir det två rätter för måndag-torsdag som jag sen gör storkok på så att vi har att äta. Det behöver finnas mat i kylen att värma när hungriga småbarn och föräldrar landar hemma vid halv fem. Det känns faktiskt som om matplaneringen blir lite enklare på det här viset också. Två rätter mindre att planera in systemet helt enkelt.

Sugen på förändring

Just nu är jag sugen på förändring av något slag. Igår satt jag och letade en ny layout till bloggen. Men det strandade på det att jag inte hittade någon jag gillade. I onsdags deltog jag dessutom i en workshop via zoom som Jennifer ordnade. Vi gjorde en content audit genom att se på statistiken från 2020 på Google analytics. Även om jag inte direkt är en siffermänniska så är det alltid roligt att kika på statistik av olika slag. Sen utgående från statistiken för föregående år så skulle vi planera in inlägg för det här året. Tänkte skriva ett separat inlägg över hur 2020 såg ut för den här bloggen. Om inte annat så är det roligt för mig själv att se tillbaka på hur året sett ut och vad som blivit skrivet här. Det är ju inte så lätt att komma ihåg alla inlägg.

Sambon har lång jobbdag, jag har choklad som väntar på mig när barnet väl somnar och en eld att underhålla i kaminen i vardagsrummet. Så dags att återgå till livet. Hoppas du får en fin fredagkväll och en bra start på helgen!

+7

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top