Jullov, jullov…

En lugn och grå torsdag var precis vad jag behövde som inledning på min 21 dagar långa ledighet. Tänk att jag ska vara hemma i 3 veckor nu. Tänk att höstterminen redan är ”på stickon”. Lika mycket som jag fasar för att dessa 21 dagar kommer innehålla mycket kaffe och mycket nej så gillar jag längden på ledigheten. Även om jag gillar att jobba så tycker jag också om att vara hemma med min familj.

Okej, jag ljuger litegrann om jag säger att torsdagen var grå. För den var ju faktiskt vit, eftersom det snöat ymnigt under den tidiga morgontimman. Jag hade så gärna velat dokumentera dagens fantastiska promenadväder åt er. Men min kamera blinkade tomt batteri här om kvällen när jag fotade ett pågående projekt. Så det här inlägget blir ett bildlöst.

Hur går det med promenadutmaningen?

Hittils har jag dokumenterat 16 promenader under december. I början av veckan så var det en kväll när jag inte hade varken ork eller inspiration. Det blåste snål nordanvind, det regnade. Vi var båda trötta efter våra respektive dagisdagar och sambon var inte påväg hem. Det blev en snabb tur utmed vägen tillsammans med Doris och sen retirerade jag till soffan och babblarna. Alla dagar är inte promenadvänliga. Jag får istället ta ikapp det med möjligheten att promenadera i dagsljus under månadens resterande dagar.

Dags att slänga in handduken för idag och hoppas att morgondagen bjuder på en lika lugn dag som denna. Jag är bilfri och hoppas få spendera tid i köket för att färdigställa lite fler juldelikatesser. Sen ska jag försöka fota lite också, om vädret och ljuset är på min sida.

+1

You Might Also Like

One Comment

  1. Månadsutmaningarna fortsätter ⋆ Fina Christina

    […] mina sista promenader så kände jag mig så nöjd. Den ena icke-promenerande dagen bloggade jag om här och den andra blev av bara farten en dag när vi hade så mycket på gång. Det hanns inte med helt […]

Leave a Reply

Back to top