En söndagsuppdatering

Egentligen hade jag tänkt kika in redan igår med ett inlägg. Har ett som ligger i utkastet och bara väntar på bilder. Men lördagen kom och lördagen gick och jag tog mig inte tid att sätta mig vid datorn. Istället blev det att jag pysslade med ett som annat här hemmavid. En del av pysslandet kommer nog dyka upp här i bloggen närmare jul.

Vi hade också bokat in en dejt igår, ifjol till jul fick jag ett presentkort till en av restaurangerna i Vasa. Tanken var nog att åka ut och äta tidigare i år. Men plötsligt började tiden springa och med tanke på allt som varit i år så närmade sig slutdatum för presentkortet. Vi fick några riktigt trevliga timmar tillsammans och jag ger en eloge till personalen på Stefan Steakhouse för bra betjäning och det märktes tydligt att de tar alla restriktioner på stort allvar.

Maten var så god och nöjda for vi sen vidare till syster för att hämta upp vår lilleman.

Avsaknaden av julkänsla

Vi har varit hemma i över en vecka nu, som tur har äntligen alla båbbor lämnat huset och jag friskförklarade oss i fredags. Det betyder att vi kan ta några dagisdagar innan det blir dags för ett långt jullov. Just nu känns det kanske inte jätteskönt att veta att snart är det ledigt igen. Jag hade nog hellre jobbat ett tag nu för att sen ta ledigt för julen. Ja, det blir ju inte alltid som man tänkt sig.

Däremot har jag haft noll julkänsla nästan hela december. Har tappert försökt men nej, den vill inte infinna sig. Så i torsdags tog jag tjuren vid hornen och drog fram gran och pynt. Sen har jag fixat lite i köket med diverse godsaker inför julen. Så ja, om jag inte har julkänsla får jag lov att skapa den helt enkelt.

Sakta men säkert infinner sig nog julefriden här också. Så länge de julklappar jag beställt behagar komma innan julen och allt annat på något sätt löser sig så blir det nog bra. Jag ser mest framemot att på julaftonskväll få klä mig i min nyinköpta pyjamas, dricka ett glas julmust och se på tv. Målbilden för den här julen med andra ord.

Ha en fin söndag och en skön start på veckan!

+4

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top