Onsdagslistan – om guilty pleasures, avsky och när jag känner mig som vackrast

Ibland dyker det upp bra saker i mitt flöde på facebook, ja mellan alla de där fb-loppisinläggen kan det faktiskt dyka upp något läsbart och intressant. Som till exempel i förra veckan när Hej hej vardag hade satt upp en blogglista som hon hade hittat hos Hanna. Eftersom jag tycker det är länge sen jag pratat om mig själv här och eftersom jag gillar listor så hakar jag på och döper den till onsdagslistan. Eftersom det är onsdag, a.k.a lill-lördag och inte fredag, som det var hos Hanna.

 1. Tre guilty pleasures? Skvallersidor på nätet, som t.ex. hänt.se. Faller oftast för deras instabilder och klickar mig in för att läsa om svenska kändisar. Det är i princip det enda jag kan komma på.
 2. När grät du senast och varför? Jag gråter ganska ofta, ibland av orsak ibland bara för att.. Senast var nog i helgen på grund av känslor.
 3. När kan du vara dig själv till 100%? För det mesta, de gånger jag inte är mig själv till 100% är väl kanske när jag är i nya situationer med mycket främmande människor. Kan ju inte låta dem se allt vid första anblicken.
 4. Tre saker du avskyr? Kalla fötter, kan inte sova då! Känner jag att fötterna är det minsta kalla så åker stickade strumpor på innan jag går och lägger mig. Stök, kan inte fungera om det är väldigt stökigt. Samtidigt som jag är så oerhört lat ibland och knappt orkar lyfta ett finger för stöket, särskilt hemma. Munskydd, just nu avskyr jag munskydd!
 5. Hur var du i skolan? Medelmåttig, varken jättedålig eller superbra. Försökte mitt bästa helt enkelt. Vissa ämnen hade jag enklare för och vissa hade jag gärna hoppat över.
 6. Vad blir du stressad av? När jag blir försenad eller när det är mycket som ska göras och allt helst samtidigt.
 7. Hur tror du att andra uppfattar dig? Som en väldigt utåtriktad person, lätt att tala med och som kan lite om allt möjligt.
 8. Hur uppfattar du dig själv? Som en person som vill mycket och har många drömmar, men som ofta strandar på att jag inte kan eller klarar det. Under de senaste åren har jag också börjat förstå att jag behöver mycket tid för mig själv.
 9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam? Jag lider litegrann av telefonskräck ännu. Det är otroligt jobbigt att ringa ett samtal, oavsett vad det handlar om. Särskilt som privatperson. I min jobbroll däremot kan jag tackla telefonsamtal ganska bra.
 10. Tre (otippade) saker om dig själv? Har kunnat (kan) spela gitarr, har dock inte rört en gitarr på flera år. Hatar höga höjder, ibland kan det vara svårt att ställa mig upp en stol om jag inte har något att hålla mig i. Kan vara väldigt impulsiv och har lätt för att ångra mig efteråt. Har dock börjat lära mig mer och mer att fundera efter lite först.
 11. När känner du dig som vackrast? Sommartid, lätt solbränd och i min färgglada garderob. Då känns allt lätt! Å ja, inte att förglömma.. när frisyren är nyfixad!
 12. Något du funderar mycket över? Ja, om det möjligtvis är okej att börja myspynta inför julen snart.

+12

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top