Nya vindar blåser hos Fina Christina

Nu har jag bestämt mig, det kommer att ske några förändringar här på bloggen och liknande förändringar inne hos mig på instagram. Jag hade tänkt vänta tills efter julen, men kände här om dagen när de där tankarna dök upp i huvudet igen att det är nu eller aldrig. De där ständigt återkommande tankarna som gör att jag nu tar steget och försöker med det som jag så ofta kommer tillbaka till.

Som du kanske märker så har det skett några små förändringar här redan på sidan och fler kommer det bli med tiden. Jag har nämligen bestämt mig för att plocka fram mina intressen i mina sociala profiler, mer än jag gjort tidigare. Det har varit roligt att dela med mig av vårt bebis- och småbarnsliv också. Men ju äldre han blir desto mer gnager känslan att jag inte borde visa honom så mycket i de sociala medierna. Han förstår inte vad det är och han har ju inte godkänt att vara en del av det heller. Jag har funderat på det ända sedan innan han föddes, hur jag skulle göra. Men nu har jag bestämt mig!

Det som är jag utanför mammarollen

Istället för att skriva om vår vardag som familj så kommer jag plocka fram mina egna intressen mer. Det som är jag när jag inte är mamma utan enbart Christina. Jag vill lyfta fram mina intressen och låta dem få mera frihet här inne och likadant på instagram. Jag tycker om att skriva, dokumentera och pröva mig fram med olika grejer.

Min tanke är att mina mer personliga texter ska få finnas kvar som ett naturligt inslag nu som då. Det kommer säkert komma en del föräldratankar också. Men inte i lika stor utsträckning som tidigare. Det jag istället vill lyfta fram är intressen som handarbete, bakning och matlagning och andra roliga grejer jag tar mig för.

Det här har kommit till mig med jämna mellanrum under det här året. Tanken på att försöka skapa en sorts plattform för mina kreativa processer, både när det gäller skrivandet men också allt det andra. Om jag inte tar chansen nu så kommer den glida mig ur händerna tror jag.

Tack för att du följt mig hit

Det är antagligen några av er som kommer sluta kika in här nu. Kanske är det så att varken handarbete, stök i köket eller andra kreativa inslag inte intresserar er alls. Men jag är inte ledsen för det. Tack för att du följt med ända hit!

Till de av er som väljer att stanna kvar så vill jag också säga tack! Jag hoppas att Fina Christina ska kunna fortsätta ge er något lite extra i er vardag och att ni kommer gilla det som dyker upp här. Mitt mål är att i fortsättningen också komma med tre nya inlägg per vecka. En blandad kompott av sånt jag gillar.

Fortsättning följer helt enkelt..

+25

You Might Also Like

3 Comments

 1. Jennifer S

  Spännande och låter ju som ett jättebra beslut! Skönt att landa i det 🙂 Lycka till!

  1. Christina

   Tack! 🙂 Ja, det känns som om det här är rätt beslut att ta nu.

 2. ellenlundis

  Det var ett bra beslut 🙂

Leave a Reply

Back to top