I novembersolens sken

Lillprinsen somnade i bilen på väg hem från dagens ärenderunda och jag bänkade mig framför datorn med dagens kombinerade lunch och mellis-smörgåsar. Har haft lång paus från puikula-brödet eftersom jag föråt mig på det. Men under veckohandlingen idag så slank det med en påse mörka puikula-bröd ändå. En kopp glögg på det och jag njuter av min egna stund.

På tal om glögg, ni ser kanske vad som blev temat på dagens veckohandling. Ja, julprodukter. Allt från jullimpa till glögg och diverse kex och tillbehör inför julmys. Jag är den enda glöggdrickaren i vår lilla familj hittills. Passar på att bunkra upp med drycken ändå. Ifall jag får besök av likasinnade nu under adventstiden.

Tänk ändå att vi redan är i slutet av november. Å tänk att vi fick besök av solen idag. Det var så underbart att promenera på förmiddagen idag när solen sken. Världen känns lite piggare då och humöret blir med ens gladare när man får se solens strålar orka upp över träden. Något som också tackar är solpanelerna vi lät installera här under hösten. En dröm som sambon haft en längre tid och som nu blev verklighet.

Dags att ta itu med en hel hög grejer här hemma. Mitt pengaträd fick för sig att släppa i från sig en av de nya sticklingarna så det ska planteras. Saker ska hitta tillbaka till sin rätta plats och torrvarorna ska in i skåpen. Det finns alltid något att göra. Hoppas du får en fin torsdag och en bra start på den första adventshelgen sen.

+9

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top