En torsdagsuppdatering

Jag matade i barnet frukosten i hopp om att få äta min i lugn och ro denna morgon. Ni vet, andas i kapp med kafffeångorna från koppen och lappstirra ut genom fönstret en stund. Lillprinsen hade andra planer och fortsätter sin frukost tillsammans med mig i skrivande stund.

Det lockar inte alls att gå ut idag, stormen viner runt knutar och den höll mig vaken i omgångar i natt. Det börjar bli mer regel än undantag med stormar nuförtiden tycker jag. Att gå ut med Doris och hämta in mera ved lockar inte alls, men det är sånt som behöver göras.

Adventstädning och matplanering

Idag ska jag fortsätta planera min adventsstädning och göra klart matplaneringen för nästa vecka. I något skede behöver vi handla också. Kanske besöka biblioteket och se ifall de har några av julböckerna jag tänkt läsa nu inför december. Har några på min goodreadslista och vill minnas att flera av dem hittas på vårt lokala bibliotek.

Vi har faktiskt inga planer alls för den kommande helgen. Jag börjar ha lite abstinens att få gå på loppis, men har hört att det inte är så stort utbud på loppisarna just nu. Skulle hur som helst vara nyfiken att besöka Röda korsets loppis, de brukar ha bra utbud inför julen av diverse pynt och grejer.

Det blir väl det vanliga, någon promenad, lite adventsstädning och tid med familjen.

+10

You Might Also Like

2 Comments

  1. ellenlundis

    Vad har du för mobil? 🙂
    Jag har en Huawei Pro lite 20, en blå

    1. Christina

      Jag har haft sony nu en längre tid, minns inte vilken modell jag har som bäst. Men är jättenöjd med Sonys mobiler.

Leave a Reply

Back to top