Tre spretiga tankar

Okej, här kommer tre spretiga tankar som jag samlat i ett och samma inlägg idag. Kände för att skriva och ibland är det bättre att skriva något än ingenting alls.

Bloggens vara eller inte vara. Jag känner mig i en svacka, motivationsmässigt, just nu. Otaliga är gångerna jag öppnat upp ett nytt utkast till ett inlägg och sen stängt det igen. Vet inte riktigt vad jag vill berätta för er, har inget spännande på lager och vår vardag är ganska enformig för tillfället. Som för alla andra kanske. Vilken tur då att jag varit med så pass länge att jag vet att det här är en svacka och att jag förr eller senare hittar ut ur den. Men jo, jag har tänkt på hur länge till jag har lust att skriva här. Hur länge till som det är värt det. Men jag håller ut och håller i.

Kärlek. Flera gånger om dagen ser jag på vårt barn. Sitter och funderar på hur det kan vara möjligt att älska någon som jag älskar honom. Samtidigt som jag redan sörjer att i något skede i framtiden så får han inte min odelade uppmärksamhet och kärlek längre. Hur räcker en mammas kärlek till fler än ett barn? Fast jag vet att den gör det, men ändå har mitt huvud svårt att förstå det just nu. Det finns stunder när jag skulle kunna sitta i all världens evighet med en nyvaken lillprins i famnen och snusa honom i nacken.

Innan du spekulrerar vidare, nej jag är inte gravid.. Bara hormonell p.g.a pms. 😉

Behovet av en egen stund. Jag har alltid varit en väldigt extrovert typ. Trivs bland människor och att umgås, vara social och få utbyta tankar och idéer. Sedan jag blev mamma har min introverta sida blivit allt större. Behovet av de där några timmarna av egen tid varje dag är så otroligt viktig. Det ska helst vara tyst och jag ska få syssla med precis det jag känner för just då. Antar att det beror på att jag blivit mamma och därmed har någon som behöver mig dygnets alla timmar.

Nu börjar dagens egentid snart vara till ända har jag på känn. Barnet som ansåg att det var morgon redan vid 5.45 imorse (tack vintertid!) har sovit i 2,5 h snart. Innan han hinner vakna ska jag slänga mig på soffan och njuta en stund av vågrätt läge. Ha en fin söndag!

+11

You Might Also Like

3 Comments

  1. Sarah

    Känner igen allt!
    Grät också sist vid PMS över att jag kanske nån gång ”måste” älska ett annat barn också. 😅

    1. Christina

      Skönt att ha någon som känner igen sig! 🙂

Leave a Reply

Back to top