Sköna lediga torsdag

God morgon vänner! Även om barnet i familjen ansåg att det var rimligt att väcka mamma samma tid som under våra dagisdagar, så har vår torsdag börjat ganska bra ändå. I skrivande stund kikar lillprinsen på favoriten ”babbaa..” och mamman sitter med datorn i knä i soffan. Väntar på att elden i spisen ska ta sig och funderar på när vi ska orka ut i stormvädret.

Min kalender gapar alldeles tom dessa våra lediga dagar och det är så skönt. Inte en endast planerad grej utan vi får styra över våra fyra dagar precis hur vi vill. Idag känner jag faktiskt för att försöka skapa lite ordning i hemmet igen och så ska vi uträtta lite ärenden. Vår matleverans ska hämtas upp från affären och en bok väntar på mig vid biblioteket.

Kanske fyller jag våra dagar med allehanda göromål, kanske tar jag en kaffe till och sätter mig i lillens rum och leker med klossar och bilar. Den som lever får se.

+5

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top