Tre tankar sen senast

Det är ett tag sen jag skrivit ett sånt här typ av inlägg. Men gillar det mycket och tänkte att jag kör igen. För med facit i hand så går en ju och funderar på massor av grejer om dagarna. Å ibland kan det vara skönt att lufta de tankarna med någon. Jag har kommit fram till att jag är en sån typ som gärna skriver ner mina tankar och också visualiserar väldigt mycket. Flera grejer som jag visualiserat en längre tid har sedan blivit verklighet, så häftigt! Men ja, nog om det och mera om veckans tre tankar.

Tre dagars vecka håller oss friska

Att vi just nu kör med tre dagars jobb/dagisvecka här hos oss tror jag gör att vi håller oss friska. Åtminstone än så länge. När jag börjar känna mig stressad och trött så är arbetsveckan redan avklarad och jag får vara ner hemma med lillprinsen. Tror också att stress gör en mera mottaglig för diverse bobbor.

Bläddrade i min gamla kalender här i veckan, den jag hade då när jag var gravid. Så här i efterhand är det helt förståeligt att mitt blodtryck steg. Den var fullklottrad med diverse kom ihåg-grejer, möten och vikariefix. Blev alldeles matt bara av att bläddra i den. Tacka vet jag det lugna tempo vi har för våra veckor just nu.

Ett år med mitt mamacrew

I torsdags hade vi träff med vårt mamacrew igen, alltid lika roligt! Är så glad att jag chansade och kontaktade Jenni den här tiden i fjol. Å sen att också Jessica ville hänga på. Tänk, för ett år sen var våra bebisar små knåddar som mest låg i famnen. Igår under vår träff var det fullt ös och ljudvolymen var hög! Det har varit så spännande att följa barnens utveckling under det senaste året och varje gång vi träffats de senaste gångerna så har någon av barnet tagit ett stort steg framåt i sin motoriska utveckling.

Sociala medier kan ge dig nya vänner!

En tanke som blev handling

Länge har jag tänkt att jag skulle vilja gå med i någon martha-förening. Dessutom finns det ett passande gäng här i mitt område, nämligen Ruth marthaförening. Så råkade jag av en slump se att martha förbundet hade ut ett instagram-inlägg om hur du gör för att bli medlem. Det tog inte länge förrän min tanke blev handling. Nu är jag också medlem!

Här i veckan deltog jag i mitt första evenemang, en virtuell föreläsning om hur du får kontroll över din ekonomi. Med tanke på det inlägg jag skrev här tidigare och som har fått massor av respons så var föreläsningen precis det jag behövde. Ser framemot många fler evenemang och att kanske kunna delta i någon fysisk träff också småningom. Är det någon av er som läser som är med i en martha-förening?


Vad har du tänkt på, eller gjort, den senaste tiden?

+8

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top