Jag är glad att just du hänger här!

Idag vill jag ta tillfället i akt och tacka just dig! Du som kikar in här hos mig, kanske varje dag, kanske någon gång ibland. Du som ibland lämnar spår efter dig i form av en kommentar eller ett tryck på hjärtat efter varje inlägg. Du som alltid lämnar spår som jag ser i min statistik. Du som kanske just hittat hit och känt att här vill du hänga kvar, du som hängt med länge eller du som bara råkade snubbla in här och snart är på väg bort. Tack!

När jag återupptog det här på nytt i januari 2018 så hade jag knappt hunnit pausa. Men jag hade hunnit sakna. Sakna att få uttrycka mig i text. Sakna ljudet av tangetbordsknatter och att få se fingrarnas dans bilda ord på skärmen. Det är inte samma sak att sätta sig ner med penna och papper, även om jag gillar det också ibland.

Värna om det du har

Något som de senaste årens häng här i bloggvärlden och instagramvärlden lärt mig är att värna om det jag har. Värna om de som väljer att följa mig. Läser mina texter, gillar mina bilder. Att inte försöka ta dem för givet och jaga något mer.

Tidvis funderar jag massor på vad jag vill dela med mig av. Hurudant språk jag vill ha och vad mina avtryck i den sociala världen ska lämna efter sig. Visst finns det rum för förbättringar hos mig också. Men just nu är jag nöjd. Ibland funderar jag på om det vore värt att satsa ännu mer, men samtidigt tänker jag på hur mycket tid det tar. Tid bort från familj och närvaron med dem. Tid bort från att dyka ner i en bra bok eller fastna i tankemönstret ”bara en maska till..”

Istället tänker jag värna om det jag redan har här och glädjas åt alla ni som kikar in här igår, just nu eller imorgon. Tack för att du vill vara en del av mitt sociala avtryck!

+35

You Might Also Like

One Comment

Leave a Reply

Back to top