5 favoriter av letterboardquotes

Jag har alltid gillat det skrivna ordet, kanske därför jag gillar att blogga också. Jag gillar att leta texter att relatera till och brukar spara fina, tankeväckande och annorlunda texter och citat i en speciell ”bok”. Där samlas högt och lågt, precis så som livet är. Den senaste tiden har jag också börjat publicera lite olika sorts texter på instagram.

Jag är antagligen sist på bollen när det gäller letterboardquotes. Men det är så otroligt roligt att sitta och pyssla med det och sen hitta en passlig bakgrund att fota tavlan mot. Ett sätt att få ut kreativiteten just nu. Har en liten paus i mitt letteringklottrande så då passar bokstavstavlepyssel bra.

Mina letterboardquotes

På instagram publicerar jag roliga och tänkvärda letterboardqoutes om allt från humor till föräldraskap och ganska mycket kaffequotes blir det också. Tänkte dela med mig av fem favoriter som jag hittills delat. Om du vill se alla så föreslår jag att du klickar dig in på finachristinas och börjar följa mig.

letterboardqoutes

Bland det roligaste är ju förstås att leta nya texter och sen att försöka hitta en plats att fota dem på. Passligt kreativt småpyssel med andra ord. Så synd bara att de bokstäver jag använder mig av är av det amerikanska alfabetet, så då kan jag inte göra citat som innehåller å, ä eller ö.

letterboardquotes

Mina letterboardquotes ska vara roliga, men också kanske ha en uns allvar i sig eller något som får dig som läser dem att tänka till. Det roligaste som finns är att kunna väcka reflektioner hos mina följare. Vilken av dessa fem blev din favorit? Ikväll dyker det upp ett nytt quote på min instagram så missa inte det.

+4

You Might Also Like

4 Comments

 1. Matilda

  Läste först I have a kid 2 make coffee 🙈🙈

  1. Christina

   Haha, ja det skulle ju inte vara så dumt! 😀

 2. Jenni

  Tyckte ändå det som gubben din hadd laga va bäst 😂😂 (de borde du publicera hit!)

  1. Christina

   Haha 😀 Ja, kanske de 😀

Leave a Reply

Back to top