Bilder från vecka 39

Det är en trött men glad kvinna som sitter här bakom skärmen ikväll. Fick spendera 1,5 dygn med några av de bästa människorna jag vet. Tror nog jag kommer leva till 100 efter helgens många glada skratt. Det är nästan så att en weekend på Glasbruket borde bli en tradition med gänget. Hur som helst så är det söndag och vi ska titta tillbaka på veckan som gick.

Saker du kan passa på att göra medan du köar för vägarbete; fota selfies. Efter att den här bilden togs har jag varit till frisören. Så nu har jag en betydligt fräschare frisyr igen.

Mamma hade ett gäng fina rosor på bordet när vi kom dit i fredags. Solen fick dem att lysa upp ännu mer och kontrasten mellan det blå och gula var så vackert! Borde verkligen ta och unna mig ett gäng snittblommor nån helg.

Här dukades det för efterrätt och kaffe. Vi hade beställt mat att ta med oss från Kesmo och det var som alltid väldigt gott. Vi åt tills vi inte orkade mera och ändå lämnade det över en hel massa mat. Kan varmt rekommendera Glasbruket också.

Annars har den här senaste veckan varit lite trög. Har nästan dagligen känt mig stressad, mest över sånt jag inte kan påverka förstås. Så nu ska jag söka mig i sängs efter en helg med mindre sömntimmar än normalt och hoppas att kommande vecka blir bättre.

På återseende!

+5

You Might Also Like

One Comment

Leave a Reply

Back to top