Bilder från vecka 38

Det känns som om jag knappt kommit ihåg att fota något denna vecka, även om vi har gjort massor av saker. Som exempel så lekte vi i parken vid ett av daghemmen här nära igår och idag har vi varit på loppisrace. Inget av det finns dokumenterat. Men, så anser jag också att du kanske inte behöver dokumentera precis allt, även fast du har en blogg.

Kvällen före stormen laddade jag upp med popcorn, äppelmust och youtube. Såg en av Mimi Höglins vloggar, började ju allt mer bli intresserad av youtube under våren och till mina favoriter hör Mimi, familjen Torsgården och familjen Westin. Brukar också kolla på Margaux Dietz, Bianca Ingrossos och Therese Lindgrens videos nu som då.

För min del fick det storma bäst det ville. Det enda negativa som jag redan nämnde i det här inlägget var ju att vi var utan el i 1,5 dygn. Men ja, annars gick det inte någon nöd på mig när jag hade massor av olika sorts litteratur att läsa. Den senaste Martha-tidningen kom passligt tills stormen började vina och likaså gjorde boken som skymtar där under.

Herrn på bilden så lär nog sig snart hur han ska göra för att öppna grinden. Han har redan hittat haspen vi har på insidan och det tar nog inte många dagar förrän han förstår att den går att haka av. Ni ser väl ”jag har inte gjort något-blicken”?

Förutom att vi lekte i lekpark, gick på loppisrace och hälsade på sambons mormor i helgen så har jag också bakat. Det blev en äppelkladdkaka och det är nästan så att den vinner över den knäckiga äppelpajen jag annars brukar göra. Så väldigt, väldigt god! Såg att Malena tipsade om den tidigare och säkert också någon annan. Det är Camilla Hamids recept för er som kanske känner till henne. Den avnjöts som lördagsgott i skenet av ljus, samma ljus som jag på torsdagkväll satt vid och sträckläste ca. 100 sidor av där kräftorna sjunger. Också det ett tips på en mycket bra bok!

Det var vår vecka, där stormen Aila varit i huvudfokus. Nu är det dags att ladda batterierna och fundera på den kommande veckan och vad den för med sig.

+6

You Might Also Like

2 Comments

  1. ellenlundis

    Jag gillar dina vardagsbilder 🙂

Leave a Reply

Back to top