Bilder från vecka 37

Lillprinsen har äntligen somnat och vi ska se tillbaka på veckan som gått. En vecka fylld av diverse trevligheter, både jobb och kompisumgänge av olika slag. Dessutom började hösten jumppa i torsdags så både fredag och lördag gick jag omkring med rejäl träningsvärk.

Jag har fixat med mina palettblad, detta på bilden hoppas jag ska växa till sig. Mätte stammen så den är kring 13 cm nu, perfekt längd med andra ord. Nu hoppas jag bara att bladen orkar växa till sig också.

Far och son har donat ute med bilarna, bilen på bilden blev såld i mitten av förra veckan och nu står en annan bil på vår gård. Vi har gått över till familjebilsträsket och skaffat en volvo. Något som vi tänkt på länge, även om jag hävdat att jag klarar mig bra med min lilla auris.

Vi hade också mamacrew-träff denna vecka och Jessica bjöd på både blåbärspaj och hembakat bröd. Supergott! Även om det slutade med att både jag och lillprinsen hade blåbär överallt. Som tur finns det en räddare när det kommer till envisa bärfläckar. Koka upp vatten och häll det heta vattnet på fläckarna. De försvinner framför ögonen på en.

Det har blivit en del promenader också denna vecka, både själv med Doris, med hela familjen och med en vän. Så skönt sätt att röra på sig, få andas frisk luft och bara gå och fundera på eget. En stor del av de bästa idéerna och blogginläggen föds när jag är ute och går.

Å till sist ett gäng bilder från vår helg. I fredags åt vi choklad och skålade i en flaska mousserande vin, inte den godaste sorten. På lördag var det gårdsloppis här i byn och jag kom hem med lite möbler till lillprinsens rum, två sagoböcker och två mjukisråttor åt Doris. Ja, en jacka också som borde passa fint till våren.

Just nu är jag lite i valet och kvalet om jag borde måla de träfärgade delarna på möblemanget. Känns som att de kan dra åt sig en del smuts om de inte får någon form av behandling. Då är ju frågan, vilken färg? Försöker ju att utgå från mattan på golvet när jag väljer färger till lillens rum.

Idag har vi besökt mina föräldrar, plockat äpplen från mitt äppelträd och fixat med Doris päls. Som belöning fick hon en av de två råttorna jag köpte. Den andra tror jag hon ska få i julklapp sen. Så har vår senaste vecka sett ut. En helt vanlig en med andra ord.

Hoppas du har haft en fin helg och att inledningen på den kommande veckan blir bra.

+8

You Might Also Like

2 Comments

  1. saara

    Galltvål biter också utmärkt bra på bärfläckar! Tror inte vi har ett enda plagg med envist fastnaglad bärsaft.. Däremot (mörk) choklad, värsta som finns!

    1. Christina

      Ja, galltvål är något av de bästa som finns. 🙂 Fick också lära mig att solljus tar kål på många fläckar också, särskilt tomat/ketchupfläckar.

Leave a Reply

Back to top