Bilder från vecka 36

Eftersom våra veckor ser ganska likadana ut just nu så tänkte jag att vi kör ett nytt koncept. Varje söndag ska jag försöka få till ett inlägg med blandade bilder från veckan som gått. Ett kompletterande vardagsinlägg helt enkelt. Nåja, nog snackat här kommer några bilder från de senaste dagarna.

Våra lediga dagar tillsammans går ut på att vila så mycket som möjligt. För det mesta i soffan med en stickning. Alltid blir det inte så mycket stickat, men snart har jag nog dräkten klar som ska få värma lillprinsen under senhösten och vintern.

Jag älskar presentkort. Fick ett av ett stort gäng vänner när jag blev 30 för snart 1,5 år sen. Det sista jag köpte var fem nya krukväxter. Däremellan har jag köpt jordgubbsplantor, trädgårdsredskap, en trädgårdsplaneringskurs och sommarblommor. Snacka om valuta för pengarna! Mina nya grönväxter är strimblad, paradisträd, fiolfikus, silverranka och en aloe vera.

Alltså denna buse. Hans morfar är den stora idolen just nu. Idag lekte de med kläderna, både morfars skjorta och Einars byxor. Så roligt att se deras relation växa fram.

Ett litet gäng bilder för att summera denna vecka. Hoppas ni har en skön söndag och en bra inledning på den nya veckan! Jag har planerat ett varierat gäng inlägg som dyker upp här på bloggen under veckan som kommer. Vi hörs!

+5

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top