På gång – vecka 33

Hej! Hela senaste vecka gick i ett rasande tempo och plötsligt var det söndag igen. Insåg jag igår när jag bläddrade i kalendern och skulle börja fundera på kommande vecka. Mina första arbetsdagar flöt också förbi lika snabbt som veckan. Även om jag drabbades av akut trötthet direkt efter jobbet de två första dagarna. Men redan på onsdag kändes det bättre och då hade jag också veckans sista arbetsdag avklarad. Få se om jag alls hinner vänja mig vid att arbeta 3 dagar i veckan innan det är årsskifte och jag växlar upp till fyra dagar.

Kan för mitt liv inte begripa hur ni andra gör som jobbar 100% och har familj och hem att ta hand om samtidigt. Hur orkar man? Eller kanske man behöver sänka sin nivå rejält på alla fronter? Oklart om jag kommer vilja jobba 100% så länge det finns småbarn i familjen.

Kantareller & hormonspiral

Den här veckan har vi, utöver mitt jobb, inte mycket på gång. Min lediga torsdag ska jag till Hvc för årskontroll på min hormonspiral som jag satte in förra året. Även om det krävdes tre! insättningsförsök innan det lyckades så har jag varit supernöjd med själva spiralen, märker stor skillnad på många sätt om jag jämför med p-pillren jag åt tidigare. Hur som helst så är det dags för kontroll nu när ett år har gått.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi spenderar några dagar hos mina föräldrar igen, de sköter om lillprinsen på dagarna och på kvällarna umgås vi. Plockar bär & svamp som sig bör den här tiden på året. Ikväll var vi ute på en runda för att leta kantareller. Det verkar vara ett toppenår för svampen, även om våra vanliga ställen bara levererade små och ganska torra svampar just nu.

Dags att återgå till min teststickning igen. Jag vill ha den klar snart så att jag kan rapportera vidare till Victoria hur det gick. Å förstås så att jag får använda min nya fina jacka.

Hoppas du haft en bra måndag och att din vecka börjar bra! Vi hörs snart igen.

+7

You Might Also Like

4 Comments

 1. Maria Lindman

  Jag jobbar deltid och kommer att fortsätta med det fast barnen blivit äldre. Det är ett självklart val för mig. Ja, pengarna räcker (man rättar sig efter det man har). Ja, jag tänker på pensionen (började pensionsspara då första barnet föddes). Många undrar varför jag väljer deltid eller hur jag ”kan” göra det. Jag igen undrar varför man väljer att ha barn och båda föräldrar jobbar heltid? För mig är tid mycket mer värdefullt än pengar. Tiden med barnen kommer aldrig mer tillbaks.

  1. Christina

   Det har du alldeles rätt i, tiden kommer inte tillbaka. Jag kommer nog inte heller gå tillbaka till heltidsarbete på väldigt länge. Trivs mycket bra med att vara hemma några vardagar i veckan.

 2. ellenlundis

  Vilken fin natur bild du har tagit! 🙂

Leave a Reply

Back to top