På gång – vecka 29

Godmorgon! Här vaknade jag strax innan sambon for i jobb, den här veckan är han på sin första arbetstresa i tre dagar. Märkligt men tillika skönt. Vi har ju varit vana att ha honom hemma hela våren. Man vänjer sig vid allt sägs det. Snart är ju vår vardag sådan igen, föräldrarna på jobb och barnet i dagvård. Tänk att det bara är ynka tre veckor kvar av min vårdledighet. Tiden går nog rysligt snabbt ändå.

Kompiskalas & ny frisyr

I förra veckan trillade Einars första kompiskalas-inbjudan in. Barnen i vårt mamacrew är födda dagarna efter varandra. Så den här veckan blir de också ett år. Det betyder ju förstås kalas och vi ska få åka iväg och fira. Så roligt! Sitter som bäst och funderar på presenter. Det är ju inte precis så att våra småttisar vet att de fyller år. För Einars del var presentpapprena och snörena roligast.

Skärmdump från IG-story, du hittar mig på @finachristinas

Jag var också till frissan förra veckan och fick äntligen fixat en riktig sommarfrisyr. Blir alltid supernöjd efter ett besök till Salong Chris eller Frisörerna. Vi har prövat det mesta med mitt hår känns det som, allt från längre frisyrer till riktigt blont och ljusgrått. Å nu är det rejält kort igen. Precis så som jag gillar det.

Årets sommarväder

Jag är inte den som brukar klaga på vädret, men nu börjar jag tröttna. Har helt tappat räkningen hur mångte dagen det är som åskan mullrar här hos oss. Jag är inte åskrädd eller så, bara less. Knappt så man hinner få till en ordentlig promenad eller utevistelse mellan skurarna här.

Igår trodde vi att vi skulle klara oss torra hem också från stugan. Tji fick vi och 10 minuter från hamnen började det hagla och regna. Vi slapp ju köra båt i åskan, men inte var det särskilt angenämt i hagelstorm heller. Hoppas verkligen att vädret vänder nu småningom och vi får tillbaka några soliga och varma dagar. Vill ju pröva Einars banangula uv-dräkt som kom på posten lagom tills förra värmeböljan var över.

Nå, nu ska jag dra ur alla sladdar, hoppas att åskvädret som mullrar i fjärran är snabbt över och dricka dagens andra kopp kaffe. Ha det gott så hörs vi igen snart!

+7

You Might Also Like

4 Comments

 1. Petra

  Snygg frisyr. Passar dig fint

  1. Christina

   Tack, ja jag trivs i kort hår! 🙂

 2. ellenlundis

  Super fint! Du passar så bra med kort hår 🙂

Leave a Reply

Back to top