En fredagslista

I början av den här veckan så insåg jag att jag egentligen inte har något särskilt att uppdatera er om. Jag brukar försöka planera mina inlägg litegrann men just den här veckan var kalendern tom. Nå, det går ju alltid att ta till det gamla beprövade knepet med en lista. Så återkommer vi på nytt nästa vecka med lite trevligare material här hos mig.

Idag hände detta: Veckans bästa, våra pansarglas till telefonerna kom på posten. Min telefon blev som ny när jag bytte bort mitt gamla glas fullt av sprickor. Annars har det varit en ganska händelselös dag.

Min lunch bestod av: Sallad med diverse tillbehör som ägg, fetaost och oliver. Till middag blev det pizza med grillad kyckling, persika och bearnaise-sås. Den kombon ska ni pröva, sätt på såsen när ni gräddat pizzan klart.

Inatt drömde jag: Jag vet att jag har drömt något, men kan inte riktigt komma ihåg vad jag drömde.

Dagens outfit består av: Som vanligt mina mest slitna mjukisbyxor och en tröja. Längtar efter att börja jobba och få klä mig i något annat än mjukiskläder om dagarna.

Du vet att du är mamma när din spegel jämt är fläckig.

Den senaste tiden har jag lärt mig något nytt: Här i veckan lärde jag mig om hur Reimas skomodeller för barn är utformade. De har en glad och en sur smiley på sin innersula. Om foten är på samma sida som den glada smileyn så passar skon, om tårna räcks över till den sura sidan är det dags att byta storlek. Så smart!

Nästa fest jag ska gå på är: Våra kompisars förlovningskalas i augusti.

Just nu är jag så irriterad på: Vädret, jag har noll energi när det bara regnar. Kommer ju mig inte ens ut på promenad.

Däremot vill jag rekommendera: Bokserien om Marianne Jidhoff skriven av Denise Rudberg. Så beroendeframkallande, kommer läsa ut den tredje boken nu i helgen.

Det här är min favoritlåt just nu: Det är ett tag sen jag lyssnat på musik, just nu blir det mest poddar eller så någon radiokanal. Återkommer med favoritlåten i ett senare skede.

+3

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top