Äntligen ett loppisbesök igen

Äntligen kom jag mig för att åka på loppis igen. Även om jag bestämt mig för att spara rundorna till hösten. Men kände att när väderprognosen visade regn hela lördagen så kunde jag lika bra dra iväg på en runda medan lillen sov. När jag dessutom fick sällskap av en kompis och vi hade tid att umgås utan barn så var det ju extra roligt. Förstås hade nog resten av Vasa med omnejd tänkt att ett besök till Combo denna regniga lördag är ett perfekt program. Fast när du inte har bråttom så gör det inte så mycket att det är en del folk.

En riktig loppisdag

Sen jag fick barn har loppis fått en helt annan betydelse. Tidigare så var loppisrundor ett nöje för att kanske hitta billig inredning eller något klädesplagg. Nu för tiden är oftast majoriteten av fynden i vagnen åt Einar. Det märktes också bra att folk har spenderat tid hemma och haft möjlighet att gå igenom sina skåp och lådor. För det fanns ett väldigt utbud av det mesta. Synd bara att vi är förbi fasen med kläder i storlek 56-74.

Orsaken till varför jag skulle via Combo idag var egentligen att jag behövde tandborsthuvuden, sminkmedel och värmeljus. Men fyndlyckan fanns ju förstås bland loppishyllorna också. En pajform, en prydnadspumpa och 12 pixiböcker. Ett muminpussel och en lastbil. Ett babytäcke till sängen på stugan, ett påslakan till täcket och blommiga kuddfodral.

Vinterhandskar av märket nordbjörn, 2 par ofodrade galonhandskar och ett par skor att använda hemma på gården. Byxor till vår krypälskande 1-åring eftersom nästan alla hans byxor nu börjar ha hål. En skön tröja åt mamma och en påse strumpor åt lilleman. Ytterbyxor som kommer passa perfekt nu och ett par galonbyxor är alltid bra att ha.

Om du är på jakt efter regnkläder så fanns det vid nästan var och var annat bord. Hittade även flera par skor i storlek 25-26 i gott skick. Dessvärre för stora åt oss ännu. Det fanns nog ett bra utbud av kläder i större storlekar också, men kände att jag behöver få gå igenom Einars garderob innan jag börjar köpa kläder åt honom.

Så nöjd med dagens fynd och så roligt att få besöka ett loppis igen. Ser redan framemot följande besök, men det får lov att vänta ett tag nu.

+10

You Might Also Like

2 Comments

  1. ellenlundis

    Mycket fina fynd! Jag gillar den med mumin ^u^

    1. Christina

      Tack, ja man kan fynda en hel del muminrelaterat på loppisarna här.

Leave a Reply

Back to top