Sommartakt på bloggen

Ni har kanske märkt det, jag har åtminstone känt av det. Att allt går i sommartakt just nu. Åtminstone när det kommer till mig och min användning av sociala medier och bloggar. Dagarna fylls av allehanda program och grejer som ska göras. Kvällarna när lillprinsen väl somnat fylls av träning, mer grejer som ska göras eller en stund i tv-soffan.

Så nu utlyser jag sommartakt här på bloggen. Med andra ord så kommer jag inte uppdatera så flitigt på ett tag. Mitt mål hela våren har ju varit minst 3 inlägg i veckan. Nu sommartid när livet mest består av utehäng och passande av ivrig liten son så har jag knappt tid att tänka på sociala medier och blogg. I den här värmeböljan som råder just nu orkar jag knappt ens tänka känns det som.

Den här veckan kommer att gå åt till att försöka få huset i skick igen. Samt att planera för midsommarfirande ute i skärgården. Efter en barnfri helg när vi lyckades byta ut den söndriga ytterdörren till en ny fin dörr så känns det skönt att spendera en långhelg där ute hela familjen tillsammans. Hoppas du har en fin midsommarvecka på gång och att du hittar ett sätt som passar dig att fira kommande helg på.

+6

You Might Also Like

2 Comments

  1. ellenlundis

    Jag tycker att du är duktig som bloggar på sommaren också. 🙂
    Jag bloggar inte på sommaren längre, för jag har märkt att jag får så lite visningar och kommentarer.. Då tar jag blogg paus,, och kommer tillbaka igen efter sommaren. 🙂

    1. Christina

      Ja, alla gör vi olika. 🙂 Hade tänkt ha lite paus jag också, men kände för att börja på igen.

Leave a Reply

Back to top