På gång – vecka 24

I slutet av förra veckan sa jag åt sambon att kanske det blir en bra sommar vädermässigt i år. Hela förra veckan var det ju ändå relativt bra väder och varmt. Vi fick till och med säsongens första åskskur över oss på lördagkväll. Å en rejält blåsig söndag efteråt. Tänkte ett tag när jag var ute med Doris att nu blåser sommarvärmen bort. Men den kom tillbaka och idag har det ju varit lagom varmt och skönt igen.

En vecka fylld av kompishäng

Jag har haft bloggen i åtanke några gånger under de senaste dagarna. Men sen kommer det något annat och den glöms lika hastigt. Tänker att ni ändå inte sitter inne och läser bloggar lika aktivt just nu. Det gör åtminstone inte jag för tillfället.

Den här veckan är fylld av en hel massa kompisträffar. Just nu så har vi någon form av program varje dag innan det vankas helg igen. Men skönt ändå att dagarna fylls med kompisträffar och spontana utfärder. Jag har lovat mig själv att ta vara på den här lediga sommaren. Ikväll blev det en tur med båten ut till stugan. Vi behövde ta några mått för den nya dörren och så passade sambon på att trimma gräs. Tomhänt är man ju inte heller när man åker iväg, tror aldrig mängden grejer kommer ta slut. Alltid är det något som ska med ut, eller något som ska hem.

Sommarträning

För två somrar sen var jag väldigt ivrig att träna. Hade som mål att gå två gånger i veckan på gym och det lyckades också trots att juli var min semestermånad. En bidragande faktor till att sommarträningen lyckades så bra var nog att gymmet hade en kampanj med stämplar.

Nu går jag inte på gym för tillfället och även om det lockar att delta i någon ledd sommarjumppa så tänkte jag pröva träna själv. Har ju ändå försökt hela vintern. Hittade Nikes träningsapp som jag använder mig av. Har inte hunnit testa run club-appen ännu, men nog den andra. I måndags inledde jag ett fyra veckors program. Har saknat att ha ”planerad” träning, även om jag kan söka fram ett pass på youtube eller liknande så är det inte samma sak.

Men idag är det återhämtningsdag enligt Nike Training Club. Så jag ska passa på att slänga mig på soffan nu och kolla tv innan sängen kallar. Det är alltid skönt att ha soffkvällar om somrarna, speciellt när en är ute stora delar av dagarna.

Hoppas du får en fin fortsättning på veckan! Förlåt för bildlöst inlägg denna gång, men kameran har helt blivit bortglömd, åtminstone i bloggsyfte.

+2

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top