Direkt från stugterrassen

Efter en natt när jag turvis svettats och frusit och legat vaken känns det skönt att det kommer en morgon igen. På stugterrassen i solen, med det bästa sällskapet och en kopp skärikaffe känns nattens maror lite mer avlägsna.

Den ena typen bekantar sig med sin födelsedagspresent och berättar samtidigt högljutt på ett främmande språk om allt han ser.

Den andra typen hon drömmer om sängen och dricker ännu lite mera skärikaffe. Tänker på att det finns choklad i skåpet och den där misslyckade pajen i kylen. Pajen som skulle bli vårt helggott men istället blev en sorglig syn i botten på bilens bagageutrymme. Så går det när man inte tänker på hur man placerar sina saker.

Nåväl, vi vänder näsan mot fjärden och solen och samlar lite mera kraft för att i något skede orka diska idag. Det behövs, om vi säger så.

Glad över det faktum att vi ännu har två hela dagar här ute. Tid att njuta, umgås och kanske hinna vila lite också.

+8

You Might Also Like

2 Comments

 1. Anne Jonsson

  Hej, så fint ni bor, med skogen bakom knuten ser det ut som – underbart. Jag kan riktigt känna doften av naturen så där varm och jordig blandat med blomdoft där du sitter på altanen med kaffekoppen i handen.
  Härligt!! Det ser verkligen ut som en fin plats att samla energi på.
  Jag har druckit mitt morgonkaffe och gått en liten promenad med vovven… det är härligt det också! Njuter av att vi hade en fin dag i går på midsommarafton tillsammans med goda vänner.
  Lugnet lägrat sig, allt ska göras i sakta mak idag… skönt!
  Ha det gott!

  1. Christina

   Tack! 🙂 Ja, det är magiskt att få bo nära skogen. Den doftar på ett alldeles särskilt sätt en varm sommardag.

Leave a Reply

Back to top