På gång – vecka 22

Hej! Hur har ni det? Kan inte riktigt fatta att vi redan är inne i sista veckan i maj. Även om vi bara är hemma så går tiden fort. Men det är ju lätt så när du får rutiner på livet, att timmarna och dagarna bara går.

Jag har öppnat det här dokumentet flera gånger både igår och idag. Men vet inte riktigt vad jag ska berätta för er. För ärligt talat så är det inte så mycket på gång i livet just nu. Vi mårar mest åpå, som de flesta andra.

Hemmasysslor & kompishäng

För den här veckan har jag faktiskt gjort en gammal hederlig göra-lista. Tänkte att det kanske sporrar mig till att få hemmasysslorna gjorda under veckan som går. Ibland funkar det ypperligt att skriva upp minsta lilla grej på en lista, känslan sen när du får stryka över en sak efter den andra är himmelsk. Redan idag fick jag stryka över handla och tömma returpåsarna. Sånt som måste göras men som ibland är så himla tråkigt.

Vi varvar våra hemmadagar med kompishäng nu. Igår hade vi mamacrew-träff hemma hos Jenni och så passade vi på att fota lite framför en av hennes nya bakgrunder. Även om den enda fotovilliga var lilla A, båda killarna var lite mer skeptiska till dagens spontana fotografering.

Jenni är en så duktig fotograf. Vi har hittills varit supernöjda med alla de bilder hon fotat av Einar. Borde bara bestämma vilka av dem vi ska framkalla nu också. Inte det lättaste alltså. Så kan varmt rekommendera henne om ni vill ha foton av era små skatter. Ni hittar hennes hemsida här.

Före jag gör något annat nu så ska jag snöra på mig skorna och ge mig ut på en liten runda. Har bestämt mig för att försöka komma igång med någon form av konditionsträning igen. För flera år sen sprang jag regelbundet och tyckte det var helt okej. Nu känner jag att jag borde komma igång igen för att få lite variation och frisk luft.

Hoppas ni får njuta av det härliga vädret som månaden äntligen levererade. Så hörs vi snart igen!

+5

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top