Vardagen

På gång – vecka 21

18 maj, 2020

God förmiddag! Jag har en förmiddag ute på gården, men kände för en paus på vår terrass, ja den är nästan klar! Barnet sover och jag dricker dagens tredje kopp kaffe. Varför smakar kaffe alltid godast utomhus? Speciellt när du får dricka det i lugn och ro och inte behöver svepa det för att du samtidigt är ute med en grupp barn. Vardag för mig när jag jobbade.

Trädgårdsfix & kreativt skrivande

Den här veckan har jag planerat att försöka vara ute så mycket som möjligt. Jag vill verkligen komma någon vart med vår gårdsplan och speciellt allt sånt fix som behövs innan vi kan gå vidare med själva trädgården. Det betyder en hel del markarbete och en massa grävande och flytt av både stenar och grus. Vem behöver gym när du kan kärra grus och stenar och använda spade.

Den här veckan börjar också en till online-kurs tillsammans med Bertills&Jung. Den här gången ska jag gå en kurs i kreativt och professionellt skrivande. Ser så framemot att få lära mig mera och utvecklas. Skrev ju här tidigare att jag ville gå kursen men istället valde influencermarketing-kursen. Nå, jag valde att också hoppa på kursen i kreativt skrivande. För just nu har jag ju tid, vem vet om jag har det nästa gång det ordnas någon dylik kurs.

Dags att svepa det sista, nu kalla, kaffet och plantera om penséerna jag fick av svärmor i födelsedagspresent. Behöver något att pryda vår nya trappa med. Hoppas du får en fin start på veckan! Jag ska försöka kika in här med lite mer vardagligt snack under veckans gång. Känner att det blivit lite glest med de inläggen den senaste tiden. Du vet väl att du också hittar mig på instagram @finachristinas. Där brukar jag uppdatera lite flitigare med vardagsglimtar.

Ha det gott så hörs vi snart igen!

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *