På gång – vecka 20

Hallå, vaknade ni också till snö imorse? Här var det ett tunt täcke snö på marken efter gårdagens ruskväder. Kallt var det också, så även om Doris velade stanna ute efter vår korta morgonpromenad så vägrade jag. Bättre då att bädda ner sig i soffan framför youtube en stund. Vi hinner vara ute ikväll, eftersom solen tittar fram nu igen.

Kaffe & choklad med mitt mamacrew

I förra veckan bokade vi in en träff med mitt mamacrew idag och de kom hit till oss. Så igårkväll ställde jag mig i köket och bakade världens godaste kladdkaka. Seriöst, ni måste pröva! Å gör som i receptet, låt den stå över natten i kylen. Nästa gång ska jag ta en mindre springform, för sambon tyckte den var lite tunn.

Så för vår del är veckans enda programpunkt avklarad redan på måndag. Känns ju lite trist förstås, men så är det nu.

Födelsedagsfirande

Ja, fast riktigt så tråkig är ju inte veckan ändå. Jag fyller ju år på onsdag. Har dock inte bestämt mig om det blir så mycket firande, men vet att jag under den dagen ska unna mig att bara göra sånt jag vill och inte sånt jag känner att jag måste. Fick ju blommor av sambon i helgen och önskade mig i kombinerad mors- och födelsedagspresent att vi skulle ge min cykel lite service. Så det hoppas jag på denna vecka!

Sitter som bäst och knåpar på ett inlägg inspirerat av min födelsedag också. Så det lär komma upp på onsdag. Annars så tycker jag att du ska ha en fin inledning på den här veckan och om du inte bakat havrekexen jag tipsar om ännu, så gör det!

+2

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top