På gång – vecka 19

Godmorgon! Här sitter jag med världens största kopp kaffe framför mig. Behövs verkligen idag efter att jag vaknade redan vid halv 6, helt av mig själv denna gång. Försökte nog hitta sömnen igen efter att sambon åkt iväg i jobb, men förgäves. Så det var lika bra att riva igång den här veckan då och hoppas att jag hinner med en vilostund nu medan barnet sover.

Vaccin, kläder & terrassinspo

Som minirubriken säger så är detta vad den här dagen och veckan kommer handla om. Vi har redan hunnit bocka av två av punkterna på listan för denna vecka. Å resten av veckan kommer antagligen att gå i samma lugna tempo som vanligt.

När vi var på 1 årskontroll med Einar så valde jag att skjuta upp mpr-vaccinet en månad. Han fick ändå två andra sprutor och var måttligt glad över hälsovårdarens påhitt. Inte kan jag ju påstå att han var road idag heller. Snarare visste han direkt när jag tog av byxorna och satte honom med ett stadigt grepp i min famn, vad som var på gång. Men, han grät bara en kort stund och som tack för gott uppförande fick vi en röd badanka till vår lilla samling.

Under helgen har jag köpt en del kläder via fb-loppis så den högen passade jag på att hämta upp idag också medan vi var på språng. Märks så väl att människor spenderar tid hemma nu och har möjlighet att gå igenom skåp och lådor. Inte mig emot, den senaste veckan bara har jag fyndat en matstol, en cykelsits och nu närmare 60 plagg i storlekarna 80 och 86. Priset tillsammans på allt detta är under 60 euro. Inte illa alltså!

Resten av veckan ska vi hoppas på att terrassen blir klar, de fick en sån bra början förra veckan och igår började de skruva fast själva golvet. Har ett inlägg i utkastet om vårt terrassbygge, så bara allt är klart lovar jag att publicera det. Terrassen blir större än vad vi kunde föreställa oss, så nu är det läge att fundera ut hur vi vill möblera den för att få den mysig och ombonad. Vilken tur att det finns massor av inspiration på nätet. Ni vet var ni hittar mig resten av veckan..

Hoppas du får en fin start, jag ska kika igenom innehållet i klädpåsarna och sen slänga mig på soffan en stund. Helgens skärivistelse känns i kroppen och till och med Doris är rejält trött efter att ha fått vistas ute massor.

+4

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top