Den ultimata önskelistan

Vet ni hur roligt jag har haft när jag suttit och planerat det här inlägget. Tänk att få göra sin ultimata önskelista med allt det man önskar, materiella saker förstås. Just det här inlägget passar ju extra bra nu också eftersom jag fyller år i nästa vecka. Så låt oss ta och kika på vad som finns på min ultimata önskelista just nu. Bilderna är sådana som symboliserar grejer jag önskar mig.

En ny cykel. Böcker, särskilt Frida Ramsteds Handbok i inredning. En ny bil, har snöat in mig på att det ska va en vit Volvo v70. Terrassmöbler & inredning för utebruk. Ett nytt kök, både hemma och på sommarstugan. Ett växthus, har alltid önskat mig ett växthus. En Ursuit, så att vi kan åka i vilket väder som helst ut till stugan. En platsbyggd garderob, saknar den som vi hamnade att lämna efter oss i lägenheten. Gymmedlemsskap, hemmaträning i all ära, men inget slår ett gym med ledda pass och duktiga instruktörer.

Jag är annars sämst på att komma på något att önska mig till födelsedag eller jul. Så nu har jag börjat göra så att varje gång jag kommer på något som jag behöver så skriver jag upp det i en anteckning på telefonen. Det kan ju vara saker som jag sen köper själv också. Men ja, då finns det där vad jag vill ha eller behöver för saker. Där finns just nu mest tråkiga vardagsgrejer som ett nytt strykjärn eller nya kuddar och täcken. Men ja, då är det ju roligt att fundera på vad den ultimata önskelistan skulle innehålla. Vad har du på din ultimata önskelista?

+3

You Might Also Like

One Comment

  1. Bäst Blogflow 2020? » Bloggkommentatorn

    […] Fina Christina – 24 inläggLäsning: ”Den ultimata önskelistan” […]

Leave a Reply

Back to top