April i ett fång

Efter en lång helg ute på stugan är vi tillbaka på landbacken igen. Vi kom nog redan under förmiddagen, eftersom det vankades terrassbygge och jag skulle hämta upp ännu ett fb-loppisfynd. I skrivande stund jobbar killarna flitigt med att lägga terrassgolv och jag tänkte ta och kika tillbaka på den senaste månaden för bloggens del.

Bloggens utveckling

Ni har säkert märkt att jag uppdaterat utseendet på bloggen litegrann. Förnyade med lite andra färger och en ny headerbild. Jag är riktigt insnöad på grönt i olika nyanser nu och har varit en längre tid.

Sen valde jag också att lite omformulera min riktning här på bloggen. Genom att låta den handla mera om vardagen i stort, kreativitet och föräldraskap är fortsättningsvis två stora ämnen som tas upp med jämna mellanrum. Men att fylla en blogg med enbart sånt känns lite tråkigt och låst. Känner också att jag vill visa mer av allt, än att istället nischa in mig på ett sätt som gör att jag kanske blir lite låst i mitt skrivande. Nåja, tiden lär utvisa hur det går. Vi ska ändå se tillbaka på några inlägg…

Kreativa inlägg

Det har varit påsk och jag var kreativ med att fixa påskkort och planteringar. Kreativ var jag också på instagram där jag fixade min hittills längsta IGTV-video. Annars så har jag stickat, håller på med ett sommarlinne åt mig själv och i helgen la jag upp ett par benvärmare på stickorna.

Inlägg om föräldraskap

Så många inlägg om föräldraskap och att vara mamma blev det inte direkt denna månad. Ja förutom när jag skrev om vilka värderingar jag vill att lillprinsen ska få med sig och hur vi upplevt det första året som föräldrar.

Istället försöker jag satsa på en bra blandning av lite allt möjligt. Gillar just nu att skriva mer vardagsinlägg och som jag nämnt tidigare så är det så roligt att på förmiddagarna få sätta sig ner med kaffet och skriva ner något inlägg åt er. Märker också att mina receptinlägg varit omtyckta, så fler såna är på kommande.

Andra favoriter

Det har ju förstås inte enbart varit föräldraskap och kreativitet på den här bloggen denna månad. Ett av mina favoritinlägg att göra var definitivt det stora städinlägget. Sen gillade jag att få uppmärksamma barnboksdagen och förstås att få klura på de önskerubriker jag efterlyste för ett tag sen.

Tack för att just du kikar in här! Jag blir alltid lika glad för varenda kommentar och varenda klick på hjärtat. Fortsätt så, jag lovar leverera inlägg åt er.

+5

You Might Also Like

4 Comments

 1. Jossan

  Jättefin header! Hur har du gjort den?

  1. Christina

   Tack! 🙂 Jag gör alla mina headers i Canva.

   1. Jossan

    Tack! Ska utforska Canva!

    1. Christina

     Ja, det är ett supersmidigt verktyg som man kan göra massor med. 🙂

Leave a Reply

Back to top