På gång – vecka 18

Hallå där! Innan jag inleder dagens lyssnade av föreläsning i kursen om influencermarketing som jag går just nu så tänkte jag kika in här. Det är ju trots allt ny vecka och inget undantag här med inlägget om vad som är på gång just nu.

Facebookfyndens tid

Även om det här med att försöka sälja på facebookloppis inte alltid går som på Strömsö så har jag lyckats göra några bra fynd den senaste tiden. Bland annat två par stövlar åt lilleman och senare idag ska jag hämta upp mitt tredje fynd, en matstol.

Du tar vad du får när du som loppisälskare har cravings men alla loppisar är stängda. Nä, där ljög vittnet, vet att Fyndis i Smedsby har öppet några timmar varje vardag, men har inte velat åka dit. Hoppas att vi kan göra några loppisbesök i maj istället.

Stugsäsongen nalkas

I helgen sjösatte vi vår båt och i söndags tog vi en liten tumisutfärd tillsammans med Doris ut till vår pärla i Kvarken. Allt var i ordning efter vinterdvalan och nu är jag riktigt taggad på att få åka ut och spendera första helgen där. Det blir en långhelg från fredag till söndag. Räknade i min lilla stugdagbok att vi hade 20 nätter där förra säsongen, få se om vi lyckas slå det antalet i år. Med tanke på att vi inleder vår säsong det tidigaste vi någonsin gjort.

Förutom stranden är nog det här min mest fotograferade vy tror jag. En kaffekopp på terrassräcket.

Jag njöt hur som helst av att få dricka en kopp kaffe på terrassen med den vackra utsikten. Stod också och funderade lite på hur man kunde inreda den där arma terrassen för en mera ombonad känsla. Den är ju inte direkt liten och för det mesta har vi bara ett bord och några stolar där.

Så den här veckan går åt till att förbereda för vår första helg. Skriva listor på vad som ska handlas och packas, skura vattendunkar och kylväskor, packa och handla. Sen tänkte jag också försöka mig på att baka litegrann. Hittade ett recept på munkar och så vill jag göra en paj också. Har ju äppelskivor i frysen färdigt att använda till pajer.

Dags att hälla upp morgonens andra kopp kaffe och dra igång den här dagen med en virtuell föreläsning. Vad har ni för spännande på gång denna vecka?

+7

You Might Also Like

2 Comments

  1. Corinne Grönholm

    Vad härligt att ni nu tar er ut på landet! Kaffe utomhus på landet slår ju det mesta! <3

    1. Christina

      Ja, jag är så taggad på just den här säsongen. 🙂 Kaffet är absolut godast när det är kokat på gasspis i stugan och får drickas utomhus.

Leave a Reply

Back to top