På gång – vecka 16

Räck upp en hand den som svurit lite inombords över snön som föll igår. I skrivande stund så virvlar det små vita flingor utanför fönstret igen. Vintern verkar inte vilja släppa sitt grepp om oss ännu i år. Vi skriver påskannandag och chokladäggen och rocky roaden börjar sina i sina burkar. Dags att se framåt vad denna vecka har att erbjuda, det är ju ändå måndag.

Frissabesök & studier via Öppna yh

Just den här veckan har jag två väldigt roliga saker att se framemot. Dels så har jag bokat in ett efterlängtat besök till frissan. Sist jag klippte mig var i december och nu är det verkligen dags igen. Hade tänkt boka tidigare, men har inte kommit mig för. Jag har ju återgått till kort hår igen och även om jag borde gå med ca. 1,5 månads mellanrum för att underhålla frisyren så vill det ju inte alltid lyckas.

Sen har jag också anmält mig till en helt webbaserad kurs via Novias öppna yh. Det lät så intressant när Bertills&Jung gjorde reklam för deras kurs i influencermarketing att jag bestämde mig för att delta. Vi kör igång med en första webbföreläsning imorgon och sen görs också resten av kursen via nätet. Så bra för en hemmasittande småbarnsmamma! Jag ser framemot att få gå den här kursen. Hade också velat anmäla mig till en kurs i kreativt skrivande, men valde denna nu den här gången. Kanske det kommer fler möjligheter.

Så många andra spännande grejer har vi inte på gång. Jag väntar på lite postpaket för att kunna påbörja stickandet av min easy chunky. Å en tur till affären lär det bli också för att fylla på med förnödenheter.

Vad har du för spännande på gång den här veckan?

+3

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ann-Christine Lindgren

    Härligt med frissabesök! Jag ska jobba min första natt på nya inhoppsjobbet å det kommer att bli spännande. /Anki

    1. Christina

      Vad spännande, det går säkert bra! 🙂

Leave a Reply

Back to top