På gång – vecka 15

Påskveckan är här! Helt galet att tänka att jag i fjol satt och väntade på påsken, för att vi då förhoppningsvis skulle få slippa hem med vår bebis. Den här påskveckan är mycket mera annorlunda. Just den här tiden nu, från dagarna kring hans födelsedag och fram tills nån gång i nästa vecka så tänker jag massor på det som hände förra året. Antar att med tiden bleknar de händelserna bort ur medvetandet också.

Vi är inne i april och även om förra veckans takatalvi ligger kvar på backen ännu så har jag grymma vårkänslor, eller kanske påskkänslor. Den här veckan ska jag gå all in i påskmode och tänkte även ta er med här lite i bloggen också. Senare idag kommer det upp ett pysselinlägg och så ska jag baka och fixa lite här hemma också under veckan.

300 följare & ny tid till bvc

I höstas la jag upp ett mål för mig själv med mitt instagramkonto, att nå 300 följare innan juni. Då är det ett år sen jag startade kontot som är delvis kopplat till bloggen. I helgen spräckte vi 300 och idag la jag för skojs skull upp ett nytt, 400 följare innan 13 juni. Ska bli spännande att se om jag klarar det!

Vi hade ju egentligen tid för 1 års kontroll vid bvc förra veckan, men tiden ombokades. Så imorgon är det dags. Lite spänd är jag inför vaccineringen, men tror att allt det övriga kommer gå bra. Den här veckan har jag också bokat in besiktning av min lilla pärla. Bilen brukar gå genom utan dessto större brister, tacka vet jag toyota! Även om jag är så sugen på att köpa ny bil och nu som då sitter och surfar runt på bilsidor. Vet ju precis hurudan bil jag vill ha också.

Vi kör igång den här påskveckan och måndagen tycker jag. Först ut för min del är att beställa lite mer stickor så jag kan börja på med en tröja åt mig själv. Tänk att det plötsligt strandade på det att jag inte hade stickor i rätt storlek, när garnet fanns. Sen ska vi se vad vi förgyller resten av dagen med. Ha en bra dag!

+3

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top