Om munkar & mina favoritappar

Hittar en liten lucka att kika in här till er. Vardagen är intensiv just nu och jag har en hel del att göra, men trivs när det finns att göra och man inte riktigt hinner fundera så mycket. När vardagen tar upp all tid helt enkelt. Idag har jag hunnit förbereda mera för vår helg på stugan och dessutom bakat mina livs första munkar. Så stolt! De blev inte så fina, men smaken var det absolut inget fel på. Så nu vet jag att jag klarar av det också.

Appar jag använder dagligen

Fick ett önskemål om att berätta om vilka appar jag använder på daglig basis. Å tänkte idag när jag stod och friterade munkar och lyssnade på podd att nu kan jag ju berätta lite mer om dem. Har några appar ändå som är i daglig användning.

Mina appar som jag själv laddat ner har en egen sida i telefonen. Vissa appar har jag också placerat i mappar, för det värsta som finns är när man får scrolla flera sidor innan man hittar den app man behöver. Förutom de vanliga apparna som whatsapp, messenger, facebook och instagram så använder jag också några andra så gott som dagligen.

Spotify. Tidigare lyssnade jag enbart på musik genom appen, men för ett tag sen övergick jag också till att lyssna på poddar i appen. Så bekvämt att ha allt i samma app. Har den kopplad till tv:n så kan lyssna via den och brukar också koppla den till min lilla högtalare eller i bilen till min fm-sändare.

Evernote. En anteckningsapp som jag varmt rekommenderar. Du kan dela in dina anteckningar i olika böcker eller så har du alla anteckningar i en och samma bok. Du kan spara anteckningar som bland annat ljud, handanteckning, bild eller text. Appen går också att dela på olika ställen så jag har den både i datorn och på telefon. Så alla mina anteckningar är lättåtkomliga. Du kan också dela dina anteckningar med andra Evernote-användare. Samt uppgradera till ett premium-konto. Men jag klarar mig bra med gratis basic-konto.

KUNI Cam. En fantastiskt enkel fotoredigeringsapp som jag laddade ner efter tips från VBL för flera år sen. Minns då att den kostade några euro att ladda ner. Men har varit så nöjd med den. Enkel att förstå sig på, har basredigeringsmöjligheter och ett jätteurval av filter. Tror den fungerar på ett lite annorlunda sätt idag och att den numera är gratis, men att du kan betala för olika sorts medlemsskap. Jag redigerar alla mina instagramfoton i KUNI-appen innan jag laddar upp dem till IG.

Så ja, det är väl i princip de jag använder så där på daglig basis. Har ju en hel del andra bra också, men de är mest för att hålla koll på lite olika saker. Vilka appar är dina favoriter och vilka använder du dagligen?


Om du gillar det här inlägget får du gärna trycka på hjärtat. Tack!

+6

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top