Mars i ett fång

Årets tredje månad har vi på stickan och det är dags att se tillbaka på den. En månad som verkligen inte blev som vi tänkte, men som också förde med sig vår lillprins 1 årsdag och en annalkande känsla av vår. Som vanligt så vill jag se tillbaka på vilka sorts inlägg som blev skrivna denna månad. Låt oss ta en titt på några av de 25 inlägg som jag lyckades skriva.

Kreativa inlägg

I mars jobbade jag mycket med min andra stickskola, den för vantar. Förutom den så började jag snegla mot nästa högtid, påsken, och fixade ett roligt och annorlunda påskgräs-pyssel. I skrivande stund så har mina gubbar faktiskt börjat få lite hår.

Jag skulle så gärna pyssla mer och göra något diy-inlägg också. Kreativ på instagram har jag däremot varit, för under mars så valde jag att starta upp en IGTV-kanal också. Alla videos hittas i min vanliga profil på instagram. Känner att jag vill dela lite mer av vår vardag i rörligt format. En microblogg helt enkelt.

Föräldraskapsinlägg

Jag skrev om vår amningsresa, om vad vi lärt oss under vårt första år som föräldrar och fortsatte på min serie om klimat och miljö. Eftersom lillprinsen fyllt ett nu så känner jag att inläggen som handlar specifikt om honom kommer det att bli mindre av. Han håller ändå på att utvecklas allt mer till en egen liten individ. Istället tänker jag låta inlägg om hur jag upplever föräldraskapet och sånt som jag funderar på i min roll som mamma ta mera plats. Men visst ska lillprinsen få figurera här nu som då ändå.

Andra bra inlägg

Av de 25 inlägg jag skrev så tycker jag också om mitt inlägg om poddar, mina tankar kring trädgårdsplaneringen och flera av mina vardagliga inlägg är värda att nämnas. Det känns som att även om vi lever i rätt dystra tider just nu, så vill jag försöka hålla en god vardaglig ton här. Lite som ett samtal vänner emellan, fast utan en massa tråkigt virussnack. Att du ska kunna kom in hit och få en stunds vardagsflykt helt enkelt.

Med det sagt så tycker jag vi tar oss an april och ser framemot en av mina favorithögtider, påsken. Jag laddar som bäst för några extra påskiga inlägg här inne, varvat med det vanliga såklart!

Ha det bra och tack för att just du kikar in här!

+1

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top