Fredagslistan v. 17

En av de bloggar jag dagligen kikar in på nu och alltid ser framemot att läsa nya inlägg av är Malin. Hon kör, precis som jag med mina veckouppdateringar, med en återkommande fredagslista. Jag har fyllt i den en gång tidigare, här. Å tänkte att jag vill fylla i den igen den här fredagen.

Fredag idag hur känns det? Ärligt så känns det skönt, även om jag tycker att veckorna bara består av måndagar och fredagar just nu. Men när du har väckning kring kl. 6 varje morgon är helgerna guld. Åtminstone förra helgen gav lillprinsen oss sovmorgon, så jag hoppas på det denna helg också.

Hur har veckan varit? Den har varit ganska bra, mera stabil än förra veckan och det känns som om jag fått en hel del gjort.

Roligast som hänt i veckan? Helt klart möjligheten att få gå på promenad med mitt mycket saknade mamacrew och våra små. Insåg att de inte längre börjar vara bebisar och att verkligheten aka jobb knackar på dörren för två av oss till hösten. Men som tur så kan vi ändå fortsätta träffas!

Onödigaste som hänt i veckan? Vet inte riktigt vad det skulle vara, kanske har jag varit lite onödigt kort i tonen ibland.

Tråkigaste som hänt i veckan? Jag är och har varit rätt trött och inspirationslös hela veckan. Hoppas att det vänder nu i helgen.

Det mest överraskande som hänt i veckan? Att materialet till vår terrass blivit beställt och att sambon börjat prata om utfyllningsmaterial för att jag ska kunna anlägga min köksträdgård och fixa en liten lekplats åt lilleman.

Något annat du vill tillägga? Nej.

Person(er) du saknat den senaste veckan? Mina barndomsvänner och deras barn. Känner att vi behöver få till en träff sen när undantagstillståndet släpper. Kanske kan jag bjuda in dem på vår terrass då!

Bloggar du läst i veckan? Har faktiskt hittat några nya att kika in på t.ex. Malin, Spirande, Drömgårdsliv och Pampasbonden.

Något spännande på instagram kanske? Njäe, jag har försökt få till lite fler ”prat”storys eftersom jag vet att det uppskattas och så har jag fräschat upp lite där. Funderat på vilken typ av bilder jag vill ladda upp bland annat.

Eller Youtube? Har inte satt så mycket tid på YT denna vecka, kollat favoriten Helens vloggar typ.

Vilka poddar har du lyssnat på i veckan? De vanliga som är bland annat Mammas Kaffepaus, Skäringer & Mannheimer samt En Underbar Pod. Den sistnämnda hade säsongsavslutning i veckan så nu finns det tid över att lyssna på andra poddar också.

Blir det tacos eller pizza ikväll? Som vanligt blev det pizza här ikväll. Denna gången en bbq-inspirerad med pulled pork, bbq-sås, rödlök och tomat. Mycket god! Är ännu mätt fast det är 2,5 h sen vi åt.

Fredagsmys då hur blir det med det? Eftersom jag veckohandlade i söndags så glömde jag helt bort fredagsmyssnacks. Men det finns popcorn i skåpet ifall vi vill ha något gott sen. Men efter pizza brukar man vara ganska mätt och nöjd.

Vad har du för planer i helgen? Jag ska tvätta klart de fönster som lämnade och rada sten. Sen ska det förstås planeras för en ny vecka och skrivas lista på allt det som ska handlas för veckan.

Vad ser du mest framemot i helgen? Att få sova lite längre än till kl. . Ja, en annan sak… Ser mycket framemot att få sjösätta båten också! Hoppas lite att det blir av nu i helgen och att vi eventuellt kunde ta en första tur.

Något roligt på G nästa vecka? Det är ju vappen och första maj, så jag ser framemot en lång helg med familjen. Vi har planer, men de pratar jag mera om på måndag när jag uppdaterar vad som är på gång den kommande veckan.

0

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top