En eftermiddagshälsning

Hur skönt är inte vädret just nu? Åtminstone här har det varit riktigt behagligt de senaste dagarna och vi har kunnat jobba ute under kvällarna. Det löns att få undan så mycket som möjligt nu innan myggen hinner ikapp oss. Familjens yngsta medlem verkar dessutom ha nya rutiner på gång så eftermiddagsvilan har vi fått byta ut till utevistelse. Med andra ord blir det en hel del promenader nu.

När vi ändå var ute en stund med Doris efter dagens promenad så passade jag på att hämta kameran. La ut den till försäljning idag, har länge tänkt att jag borde skaffa mig en mindre och enklare typ. Har varken tid eller intresse av den typen av fotografering längre. Alla bilder just nu fotas dessutom med automatinställningar.

Doris ja, hon skulle helst spendera all vaken tid ute hon också. Speciellt efter att vi köpte den röda bollen. Den är så stor att hon inte får fast den, men att springa och jaga den är roligt. Mindre roligt är det ju när fastnar och hon står och skäller. Men smart som hon är kommer hon alltid till sist och hämtar någon av oss. Är glad att vi gått nose work-kurser tillsammans för hon har lärt sig att visa och markera var doften finns och nu gör hon likadant med sin boll.

Mamman går och drömmer om odlingar och blomkrukor på terrassen. Är lite sugen på att pröva med dahlior i år, har förstått att du kan ha dem i kruka. Har ett gäng krukor som jag egentligen tänkt skicka till Stormossen, men började fundera om idag och kanske borde ge dem lite färg istället. Små projekt varvet med det ändlösa stenplockar-projektet.

Såna tankar en torsdag från oss.

+3

You Might Also Like

2 Comments

  1. Malin Tarvainen

    Verkar vara härligt! Just nu snöar det här, det vädret är mindre mysigt. ?? Kram

    1. Christina

      Äsch, vad tråkigt med snö! Jag tänkte här om dagen att det måtte inte komma mer snö nu. 😀

Leave a Reply

Back to top