På gång – vecka 14

God förmiddag! Det här inlägget hade jag egentligen tänkt påbörja mycket tidigare. Men så såg jag min chans att fixa med en grej samt spela in en video samtidigt medans barnet sov. Så nu när allt är undanstökat och jag har ätit lunch så kan jag passa på att kika in här också.

I svallet av kalas

Här på backen lever vi i svallet av helgens ett års-firande. Under lördagen hade vi ju som tidigare nämnt kalas för vår lillprins och igår, på hans riktiga dag, så gjorde vi inte mycket. Mest njöt och förundrades över att det redan gått ett år. Ja vi åt lite kalasrester också förstås och drack ohemula mängder kaffe. Sånt man gör på söndagar helt enkelt.

Det enda som vittnar om att vi firat här i huset är ballongerna som hänger kvar över köksbordet, en del nya leksaker som hittat sin plats på golvet och en liten rest av salt paj och gräddtårta i kylskåpet. Den sist nämnda blir nog kvällens efterrätt tror jag.

Takatalvi & bvc-besök

I morse när vi vakna var hela världen vit å jag var glad att jag lyft in narcisserna i farstun igår innan vi gick och la oss. Vet att de nog är ganska så tåliga, men vill inte att de ska ta stryk redan. Planterade ju dem ändå i fredags. Så ja, takatalvi är ett faktum och mina sociala medier svämmar över av personer som angstar över att det snöar/har snöat. Öhm, ja.. För något år sen kom det snö på första maj! Jag är inte ett dugg förvånad att det kommer snö 30 mars.

Den här veckan har vi faktiskt, hör och häpna, två saker inbokade. För mammas del så är det sista fysiobesöket som avslutar Yourmama-kursen och för lillprinsens del så är det 1 års-kontroll på hvc. Dessutom ska vi ju in till Smedsby nu, sen barnrådgivningen flyttade. Nog för att vi var dit i somras också, så riktigt obekant är det ju inte. Ska bli spännande att se hur lillen har växt. Vi har gissat lite här hemma gällande vikt och längd och den av oss som förlorar ska köpa glass åt den andra.

Nu innan lillprinsen vaknar från sin vila ska jag göra klart det allra sista på hans fotobok och sen ska vi se vad han tycker om överraskningen jag skapat i hans rum. Hoppas ni får en fin vecka och att ni inte är allt för besvikna över att det plötsligt kommit lite snö igen.

+1

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top