På gång – vecka 13

Godmorgon! Här börjar vi veckan med tårta & kaffe. Mest för att vi fick med oss cake smash-tårtan hem efter fredagens fotografering. Man kan också se det som att jag laddar upp för helgens födelsedagsfirande. Vår lillprins blir ju 1 år på söndag nämligen. Tänk att ett år redan har gått sen jag blev så där sjuk i havanskapsförgiftning. Fantastiskt ändå vad kroppen klarar av att återhämta sig bra.

Kalasförberedelser & påskpyssel

Den här veckan kommer delvis gå åt till kalasförberedelser. Vi beslöt oss för att ordna hans 1 årskalas för familjen ändå, förutsatt att vi hålls friska hela veckan. Sen är det upp till gästerna om de vill komma eller ej. Jag känner att jag behöver få något vanligt att tänka på och något roligt att se framemot. Däremot har vi inte ännu köpt en enda present åt honom. Få se om jag tar mig in till Citymarket för att kolla huruvida legopaketet jag tänkt köpa finns kvar ännu. Eller om jag låter sambon sköta det.

Jag har också tänkt förbereda en del påskpyssel och påskinspiration att dela med mig av här. Märkte att mitt vändagspyssel var uppskattat så tänkte att vi kör lite liknande nu inför påsken. Påsk råkar ju vara min absoluta favorithögtid, efter jul. Gillar det kravlösa som påsken för med sig.

Vargar & corona

Livet på landet hörni, vi tog en promenad igår och såg inte en människa. Kan bero på vädret förstås, eftersom det blåste rejält. Men jag gissar förstås att det mest har att göra med pågående karantän. Skönt ändå att bo på landsbygden just nu, du kan gå ut utan att behöva möta en enda människa.

Fast iofs är jag rätt otaggad på promenader just nu också. Vi fick höra igår att grannen som bor 300 meter bort hade haft påhälsningen av vargen på lördagkväll. Sambon sa att ungefär samtidigt var han ute och kvällskissade med Doris och märkte att hon betedde sig väldigt underligt. Ja, det fick ju sin förklaring igår då. Så för att ta det säkra före det osäkra så håller vi oss inomhus idag och Einar sover i sin vagn i vårt tredje sovrum. Det är nästan som att sova ute eftersom vi har dragit ner värmen där så det är kring 16 grader.

Dags att hänga veckans första tvätt, redan före kl. 8 imorse så snurrade både tvätt- och diskmaskin här hemma hos oss. Det har sina fördelar att vakna redan före 7 om morgnarna.

Hoppas du får en fin vecka!

+3

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top