På gång – vecka 12

Våra några programpunkter denna vecka har blivit inhiberade. Alla förutom fotograferingen som förhoppningsvis blir av på fredag. Bara vi hålls friska. Som tur borde vi inte behöva röra oss så mycket bland allmänheten heller, eller ja en tur till bybutiken blir det nog endera dagen. För att komplettera med lite färskvaror.

Vårstädning & fönstertvätt

Jag har faktiskt tänkt vårstäda huset denna vecka. Ett rum i taget lite mer grundligt. Perfekt sysselsättning dessutom när lillprinsen sover. För just nu går det knappt att göra något när han är vaken. Speciellt eftersom han vill vara med på allt. Denna morgon har det resulterat i att den ena badrumshyllan tänkt välta och att han fick ner den ena brandsläckaren också. Som tur skadade han sig inte.

Alla fönster är tvättade på insidan, men tänkte försöka ta mig an dem på utsidan också. Grejen är den att våra fönsterspröjs inte går att få loss. Så får lov att pröva med någon form av smörjmedel i hakarna först och hoppas att de lossnar upp. De verkar inte ha blivit tvättade på utsidan tidigare.

Handarbete, handarbete

Min första my little chunky kommer av stickorna redan idag om jag orkar sticka andra ärmen klart. Sen måste jag svänga in via handarbetsaffären för mer garn till chunky nr. 2.

Sen ska jag också färdigställa de två sista delarna till stickskolan för vantar. Plus fota lite bilder på mina färdiga vantar också. Så om du besöker någon matvaruaffär denna vecka så kan du handla hem ett nystan och stickor också. Så är du redo när jag publicerar stickskolan.

Hoppas du också får en bra vecka!

+2

You Might Also Like

2 Comments

  1. Johanna

    Vad härligt med storstädning ! Det hade jag också tänkt göra men ännu denna vecka har jag inte gjort det. Det blev nog en liten utmaning med att ha alla tre barn hemma 24/7 . Försöker dock ha båda killarna och sova samtidigt på dagen så jag kan chilla ens en liten stund eller umgås med min äldsta.

    1. Christina

      Ja, jag kan förstå att det är en utmaning när man har barn i olika åldrar just nu. Att orka och hinna underhålla dem samt se till att få vardagen att fungera.

Leave a Reply

Back to top