På gång – vecka 11

Så försvann den, snön. Även om den är en luring och kan komma tillbaka när en minst anar det. Vi skriver 10 mars och det är prick en månad tills vår Doris blir 3 år gammal och 19 dagar tills lillprinsen blir 1 år. Vi startade veckan ganska lugnt och har redan hunnit spendera tid i min barndomsby. Deltog i en föreläsning om sensomotorisk träning på måndagkväll vid Norrvalla. Samtidigt fick Einar umgås med mommo & moffa.

Föreläsningen var superintressant och fick mig att börja drömma om en ny utbildning och att få jobba med sensomotorisk träning och reflexer. Känner att jag kanske behöver skriva ett inlägg om det här lite längre fram. Så många självklara saker som jag hört tidigare, men samtidigt sånt som man behöver påminnas om.

Möten, trädgårdsplanering & loppis

Just den här veckan blev en vecka med mycket program. Tre dagar i rad nu så har jag något inbokat. Ikväll är det styrelsemöte, imorgon mammabootcamp och på torsdag trädgårdsplaneringskurs. Sen blir det helg med lite mera träning och en efterlängtad loppisdejt med mitt mamacrew. Första gången vi ska träffas utan barn! Men skönt att få tid att tillsammans också känner jag.

Jag hade tänkt ta mig ut på en promenad idag, men vinden den vinden. Går genom märg och ben. Inget särskilt trevligt promenadväder om vi säger så. Igår gick hela förmiddagen åt till att färdigställa del ett i den nya stickskolan och bara jag stickat lite längre på vanten så väntar filmandet av del två. Hoppas förstås att ni ska gilla stickskolan sen och kanske ha nytta av den också.

På tal om stickskola så drömmer jag vidare om olika saker, speciellt kreativa sådana. Men tänker att allt har sin tid och så småningom kanske det är läge för den där drömmen som så hetsigt tog över mina tankar förra veckan. För just nu upptar lillprinsen all min tid, när han är vaken. Den lille busen tränar ju sina klätterkunskaper och far som en virvelvind genom huset. Härliga tider minsann.

Hoppas du får en bra fortsättning på veckan!

+5

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top