Ingen rast, ingen ro

Jag sitter i soffan med dagens första kaffekopp, iförd sambons alltför stora mjukisbyxor och en rejält utsliten t-shirt med mitt namn på. Mellan varven får jag lov att lyfta ner lillen från diverse ställen. Han kommer sig upp och stå, men inte ner ännu. Samtidigt så är Doris taggad på att leka och serverar sin tennisboll åt mig, rakt på tangentbordet. Hur började er dag?

Som jag nämnt i en hel del instaposter, men kanske också här, så är det numera full fart här hemma. Vi ålar, försöker krypa och klättrar överallt. Inte så många lugna dagar längre, speciellt eftersom de egna leksakerna inte intresserar ett dugg just nu.

När du som nybliven mamma sitter med ditt lilla barn i famnen så finns det stunder när du önskar att de var lite äldre. Att de kanske inte var i så stort behov av dig, att du hann dricka ditt kaffe eller andas helst en stund. Så går dagarna och mitt i allt är den där lilla bebisen som du en gång satt med i famnen en 10-11 månaders bebis som älskar att uforska och de lugna dagarna är ett minne blott. Då kommer det stunder när du önskar att bebisen var så där liten igen, tro mig.

Som vanligt så mårar vi på här hemma, igår stod det mammajumppa och pyjamas- samt strumpshopping på agendan. Vi kom också hem med en ny jacka åt mamman och ett par byxor åt lilleman. Luhta-butiken levererade fenomenal rea och Kappahl lika så. Är på jakt efter kläder i större storlekar just nu åt lillen. Inte så lätt när det knappt finns att fås second hand, men vi letar vidare.

Idag däremot borde jag bringa ordning i kaoset, hade noll lust till det igår. Har lovat mig själv en promenad med någon av favoritpoddarna i öronen också, å så är det dags för trädgårdskurs ikväll. Som jag längtat! Hoppas du som kikar in får en bra torsdag. Vi hörs igen i slutet av veckan.

+4

You Might Also Like

2 Comments

  1. Amanda

    Haha jag känner igen mig i tankarna om att ha en liten bebis! Tiden går nog så fort så jag måste njuta nu när det ännu är relativt lugnt här hemma. Men säkert jätteroligt också att se sin baby utvecklas och bli en helt egen person 🙂

    1. Christina

      Ja, det gäller att njuta av varje skede för de är ju ändå så korta. 🙂

Leave a Reply

Back to top