Hjälp mig med bloggens innehåll

Har sett att det är flera som ordnat frågestunder nu på sina bloggar eller via andra sociala kanaler. Jag gillar frågestunder, både att ställa frågor, få och svara på frågor samt läsa andras inlägg. Men vet av erfarenhet att det inte är en så lyckad grej här på bloggen. Däremot tänkte jag att ni får vara med och hjälpa mig med bloggens innehåll framöver.

Nu har du chansen att påverka vad du vill läsa om här inne. Dessutom får jag ny inspiration och idéer till olika inlägg. Jag tycker om att skriva om det mesta, så nu är det er tur att fundera på vilka sorts inlägg eller önskerubriker ni har åt mig.

Tack på förhand!

0

You Might Also Like

6 Comments

 1. Julia

  Här kommer två önskerubriker! 🙂
  ”Om jag hade bytt karriär idag”
  ”5 saker jag uppskattar med livet”

  1. Christina

   Vad roligt att fnula på de inläggen. Tack Julia! 🙂

 2. Amanda

  Tack för en bra blogg! Jag tycker om din blogg för att den är så mångsidig och för att du bloggar ofta. Önskerubriker:
  ”Ett foto i timmen”
  ”Det här gör mig lycklig”
  ”5 mål i livet”

  1. Christina

   Tack, vad roligt att du gillar bloggen. 🙂 Å vilka spännande rubriker du gav mig.

 3. Jenni

  Är du spirituell? Vad betyder spiritualitet för dig? =)

  1. Christina

   Spännande frågor, tack! Ett sånt inlägg kommer nog dyka upp småningom!

Leave a Reply

Back to top