Fredagslistan v. 10

Blev taggad av Malin att fylla i hennes fredagslista denna vecka. Så spännande, älskar ju blogglistor! Så ja, vi kör en fredagslista då innan jag sätter mig i soffan bredvid sambon. Är dessutom alldeles för trött och okoncentrerad för att orka leta fram bilder, sorry!

Fredag idag, hur känns det? Jo, med tanke på det alldeles fantastiska vårvinter vädret vi hade idag så är det inte så dåligt med fredag. Även om jag tycker att det nuförtiden enbart är måndagar och fredagar.

Hur har veckan varit? Lugn, om man ser till att vi knappt haft något program alls. Intensiv, eftersom lilleman har lärt sig att stå upp nu. Så det klättras och klättras och ivrigt testar han sina nya kunskaper med att resa sig upp lite överallt. Svettigt för denna mamma stundtals.

Roligaste som hänt i veckan? Helt klart att utlottningen i samarbete med Jenni, som avgjordes idag, blev så lyckad. Ja så fick jag tummen ur och skickade lite ritningar, så nu har vi en skiss på vår kommande terrass!

Onödigaste som hänt i veckan? Jag tänker och tänker men kan inte komma på något alls.

Tråkigaste som hänt i veckan? Att vi hamnade att inhibera vår mamacrew-träff. Men så är det ibland när livet kommer emellan, som tur har vi inbokat en loppistur tillsammans nästa helg istället.

Det mest överraskande som hänt i veckan? Lillemans stora framsteg plötsligt. Så roligt att se honom utvecklas.

Något annat du vill tillägga? Nej.

Person(er) du saknat den senaste veckan? Mitt mamacrew, skulle ha behövt energin jag får från de träffarna. Som tur finns det whatsapp!

Bloggar du läst i veckan? Ja, dom vanliga som jag listat här. Har inte riktigt orkat koncentrera mig på bloggläsning den här veckan märker jag nu.

Något spännande på instagram kanske? Ja förutom utlottningen då så publicerade jag min första IGTV-video idag. Så roligt och lite pirrigt. Sen så följer jag med glädje flera gravida österbottningar just nu. Så deras uppdateringar är nästan roligast.

Eller Youtube? Gillade Saras senaste video och så kollade jag ikapp flera videos av Elin Kero (nevnarien). Storgillar ju Torsgårdens & Mimi Höglin sen tidigare och väntar så på följande video när jag sett den senaste.

Vilka poddar har du lyssnat på i veckan? Den här veckan har jag sträcklyssnat på Holy Crap Podcast och så avsnittet med Fia Anderberg som gästar Ofiltrerat. Imorgon dyker det upp ett inlägg med mina favoritpoddar.

Blir det tacos eller pizza ikväll? Det blev pizza, för det är ju pizzaperjantai i det här hushållet. Dagens pizza bestod av skinka, ananas och blåmögelost. MVG av sambon och jag blev supernöjd med degen den här gången.

Fredagsmys då, hur blir det med det? Insåg ju tidigare idag att jag helt glömt bort att köpa fredagsmysgott. Men tänker att de femtioelva kexen jag tryckte i mig tidigare idag kanske kan räknas som denna veckas fredagsmys. Bakade i onsdags och de blev försvinnande goda, glutenfria dessutom.

Vad har du för planer i helgen? Tror jag redan skrivit om det i det här inlägget. Men sådär kort så är det träning imorgon bitti och brunch på söndag. Kopierar förra helgens program men svänger på dagarna.

Vad ser du mest framemot i helgen? Önskar jag kunde skriva som Malin, sovmorgon. Men det existerar inte längre här hos oss, åtminstone inte för mig. Visste skulle jag kunna kräva det en morgon, men har på känn att jag ändå skulle ligga vaken och lyssna på vad de donar med. Men ja, jag ser mest framemot att träffa tjejerna på söndag.

Något roligt på G nästa vecka? Massor! Jag ska gå på föreläsning om sensomotoriska färdigheter, gå på styrelsemöte, träna och så fortsätter ju trädgårdsplaneringskursen jag började på igår.

En sista grej, utmana en eller flera bloggare att fylla i listan! Nåmen då utmanar jag Amanda, vars blogg jag hittade för ett tag sen.

+1

You Might Also Like

One Comment

  1. Fredagslistan v. 17 ⋆ Fina Christina

    […] Jag har fyllt i den en gång tidigare, här. Å tänkte att jag vill fylla i den igen den här […]

Leave a Reply

Back to top